Haberler

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı

Güncelleme:

4 sene önce nikah masasına oturan ve bir kız çocukları olan oyuncu İsmail Hacıoğlu ile Duygu Kaya Kumarki boşanmaya karar verdi.

Ayla filmi ile geniş kitlelerce tanınan İsmail Hacıoğlu, 2016 yılında Duygu Kaya Kumarki ile nikah masasına oturdu. Yemin adını verdikleri bir kız çocukları olan çiftin evliliğinden kötü haber geldi.

4 sene önce görkemli bir nikah töreniyle evlenen çift, anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdi. Çiftin dilekçelerini henüz mahkemeye iletmedikleri söyleniyor. Öte yandan ikili evlilik bitirme kararına rağmen arkadaş kalmaya devam edecek.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı

İSMAİL HACIOĞLU KİMDİR?

İsmail Hacıoğlu, 30 Kasım 1985 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bulgaristan'lıdır ve babası eski Fenerbahçeli futbolcu Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu'dur. Oyunculuğa ilkokul 5. sınıftayken piyeslerde oynayarak başlayan İsmail Hacıoğlu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde oyunculuk eğitimi aldı. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi, Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nü kazanan Hacıoğlu okulu ilk senesinde bıraktı.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı

İlk oyunculuk deneyimini 2001 yılında rol aldığı Bana Şans Dile isimli sinema filminde canlandırdığı Çağlar karakteri ile yaşayan İsmail Hacıoğlu; Sonsuz Bir An, Meryem, Sinyora Enrica ile İtalyan Olmak, Sonsuz, Çakal, Bana Şans Dile, Karşılaşma, Anlat İstanbul, Sınav, Kabadayı, Hoşçakal Güzin, Vali, Gökten 3 Elma Düştü, Başka Semtin Çocukları, Ayla gibi pekçok dizi ve filmde rol almıştır.

2003 yılında çekilen Karşılaşma filmindeki performansıyla 40. Antalya Altın Portakal Film Festivali "Umut Veren Genç Oyuncu Ödülü" kazandı. 2010 yılında çekilen Çakal filmindeki performansıyla 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen Hacıoğlu 2010 yılında oyuncu Vildan Atasever ile evlendi. Çift 21 Ocak 2015 tarihinde boşandı. Hacıoğlu, 5 Şubat 2016'da Duygu Kaya ile evlendi. Bu evliliğinden Yemin isminde bir kızı vardır.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu, 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İsmail Hacıoğlu Duygu Kaya Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

sivri:

bu adam arıza kiminle birlikte ols 2-3 sene takııp ayrılıyor hala anlamadılar bunun arıza olduğunu

16
3
yanıtYanıtla
AFYONLU:

BUMU LAN YAKIŞIKLI?ERKEK GÖRMESEK YAKIŞIKLI DİYE YUTTURCAKSINIZ MİDEM BULANDI

8
11
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Herhalde Babasi Futbolcu diye oyuncu yapmislar, gerckten yetenek sifir bundan yüzlerce yetenekli gencler vardir .

3
14
yanıtYanıtla
oktay:

adam gayet yetenekli güzel rol yapıyor.

yanıt2
yanıt1
Burhan veli kanık:

Neye göre,kime göre yakışıklı?

12
5
yanıtYanıtla
Paladayı:

MERHABA ŞEKER

yanıt3
yanıt6
BİNGÖLLÜ:

paladayı çok güldüm

yanıt0
yanıt1
Çuvaldız m:

Çoookkk yakışıklı :)

1
14
yanıtYanıtla
Popişkoma çizdiğim kaş göz:

daha neler

yanıt0
yanıt0
......:

Çocuk oyuncağı zaten evlilik değil mi? Peki o kız çocuğu ikisi arasında gidecek gelecek, ne psikoloji kalacak ne de huzur. Yazık, günah.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title