Haberler

Oyuncu Gamze Topuz, köpeklerine çivili kemik atıldığını görünce şikayetçi oldu

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Gamze Topuz'un Çengelköy'de 'Cango' ve 'Bold Pilot' isimli köpekleri ve kedileriyle birlikte yaşadığı evinin bahçesine çivili kemik atıldı. Akşam geldiği evinde gördüğü kemikler karşısında dehşete kapılan Topuz, karakola giderek şikayetçi oldu.

Çengelköy'de 'Cango' ve 'Bold Pilot' isimli köpekleri ve kedileriyle birlikte yaşayan oyuncu Gamze Topuz'un evinin bahçesine çivilenmiş kemik parçası atıldı. Ölümcül tuzağı fark ederek dehşete düşen Topuz, "Gördüğümde şok oldum. Çiviler özel olarak işlenmiş. Aklım almıyor, can çekişerek ölsünler diye yapılmış" dedi.

Olay, Çengelköy'de geçtiğimiz Cuma günü meydana geldi. Oyuncu Gamze Topuz, işten döndüğünde evinin bahçesinde ayağına bir şeyin takıldığını fark etti. Eline aldığında ise, çivilerin çakıldığı kemikten oluşturulan öldürme düzeneği olduğunu gördü. Dehşete kapılan Topuz, evde beslediği 7 yaşındaki 'Cango' ve 6 aylık 'Bold Pilot' isimli köpeklerinin hedef alındığını belirtip karakola giderek şikayetçi oldu.

Oyuncu Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik attılar

"AKLIM ALMIYOR, HALA KENDİME GELEMEDİM"

Olay günü sabah işe gitmek için evden çıktığını söyleyen oyuncu Gamze Topuz, "Hiçbir sıkıntı yoktu, zaten her gün bahçeyi temizliyorum. Akşam saat 10.00 gibi eve geldiğimde kapının girişinde ayağıma bir şey battı. Çivilenmiş kemik parçasını bahçeme atmışlar. Büyük ihtimalle 'Cango' ya da 'Bold' bununla oynadılar. İyi ki boğazlarına kaçmadı. Ben bunu gördüğümde şok oldum. Çiviler özel olarak işlenmiş. Benim aklım bunu almadı. 5 dakika boyunca kaldım öyle, sonra çığlık attım. Hala kendime gelemedim" diye konuştu.

Oyuncu Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik attılar

"CAN ÇEKİŞEREK ÖLSÜNLER DİYE YAPILMIŞ"

Topuz, 4 yıldır aynı yerde oturduğunu ve komşularıyla arasının çok iyi olduğunu söyleyerek, "Cango, yaşlı bir köpek olduğu için havlarken bile düşünüyor. Bold'u da koronavirüs başladığında Kavacık'ta kurtardım. Tasmasıyla durağa atmışlardı. Besleme yaparken denk geldim, aldım ve sahiplendirdim. O da daha yavru. Çivilenmiş kemik parçasının, bahçeme atıldığına inanmak istemiyorum. Benim aklım bunu almıyor. Bunu yuttuklarında midesi veya bağırsağı parçalanabilirdi. Can çekişe çekişe ölsünler diye yapılmış" dedi.

Oyuncu Gamze Topuz'un köpeklerine çivili kemik attılar

"EGOLARINI HAYVANLAR ÜZERİNDE TATMİN ETMEYE ÇALIŞIYORLAR"

"Sokak hayvanları zulme, şiddete maruz kalıyorlar. Etin içine çivi koyduklarını, zehirlediklerini gördük. Ama buna bayağı bir zaman ayrılmış ve üzerine çalışılmış" diyen Topuz, "Artık bir an önce Hayvan Hakları Yasası'nın çıkarılmasını istiyorum. Caydırıcı yasaların meclisten geçmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü para cezası artık caydırmıyor, korkmuyorlar. Egolarını hayvanlar üzerinde tatmin etmeye çalışıyorlar. İnsana uygulayamadığı şiddeti önce hayvana uyguluyor, sonra insana her türlü şiddeti uygulayabiliyor. Burada söz konusu konuşamayan, hakkını arayamayan hayvanlar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Gamze Topuz Çengelköy Pilot Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (41)

Pire torbalaRI:

Evde bir köpek eksik))

9
29
yanıtYanıtla
AYŞE:

SENİN GİBİLERDE DÜNYADAN EKSİLSİN İNŞ.

yanıt4
yanıt3
Hekimoğlu:

Bu nasıl bir zihniyet. . Aramızda bir dolu psikopat yaşıyor.

27
5
yanıtYanıtla
PAŞALI:

Gece köpeğin havlamasından rahatsız olan yakın komşulardan biri atmıştır.

22
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı Hatun:

İnsan kılığına girmiş canavarlar, her şeyi yapıyor ! Hayvan hakları konusunda yasalar çıkarılmalı ! Havanlar, bizim canımız. :(((

14
5
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Bebişim benim.

yanıt4
yanıt2
Sakaryalı Hatun:

Rüknettin, gider misin? :(((

yanıt1
yanıt1
Sw:

Rüknettin dede kaybol

yanıt2
yanıt1
GERÇEKÇİ:

Hayvan besleyenler komşularını da düşünerek insanlara rahatsızlık vermeyecek şekilde beslemelidirler. Birisinin sevdiği sabahtan akşama geceden sabaha köpek havlamasını başka bir komşunuz çok rahatsız olabilir ve sevmeyebilir. Onun için bu tür şeylere dikkat etmek lazım.

9
9
yanıtYanıtla
..:

HER RAHATSIZ OLAN ZAMAN BUNLARI MI YAPSIN HABERE UYGUN YORUM YAP

yanıt4
yanıt5
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title