Haberler

Oyuncu Ezgi Mola'dan hamilelik iddialarına sert çıkış: Terbiyesizce bir haber, keşke sorsaydınız

Güncelleme:

Oyuncu Ezgi Mola'nın 2 yıldır birlikte olduğu Mustafa Aksakallı'yla bebek beklediği için evlilik kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sosyal medya hesabından hamilelik iddialarını yalanlayan Mola, "Bu haberi çok terbiyesizce buldum" diyerek tepki gösterdi.

Masumlar Apartmanı dizisinin başrol oyuncusu Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı'nın dizi çekimlerinden fırsat buldukları ilk anda nikah masasına oturacağı ileri sürüldü. Ani evlilik kararının en büyük nedeni olarak da Mola'nın hamile olması gösterildi.

"KEŞKE SORMA NEZAKETİNDE BULUNSAYDINIZ"

Kısa sürede gündem olan Ezgi Mola, sosyal medya hesabı Instagram'dan bir paylaşım yaparak hamilelik haberlerine açıklık getirdi. Sitemkar bir paylaşım yapan oyuncu şu ifadeleri kullandı: "Şimdiye kadar bana sorulan hiç bir soruyu cevapsız bırakmamış biri olarak bu haberi terbiyesizce buldum. Keşke sorma nezaketinde bulunsaydınız yine cevapsız bırakmazdım. Ki soran arkadaşlara cevap da verdim. Haberiniz yalandır. Daha gerçek ve emin olduğunuz haberleri gündeme getirmeniz dileğiyle. Sevgiler..."

Oyuncu Ezgi Mola'dan hamilelik iddialarına sert cevap...

Oyuncu Ezgi Mola'dan hamilelik iddialarına sert çıkış: Terbiyesizce bir haber keşke sorsaydınız

Oyuncu Ezgi Mola'dan hamilelik iddialarına sert çıkış: Terbiyesizce bir haber keşke sorsaydınız

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ezgi Mola Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (32)

6.FİLO:

Çocuğu olsa her gün 40 defa çocuğu yıkar :)

10
0
yanıtYanıtla
Aylin:

Bundan bize ne

10
0
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Neden burdasın o zaman? :)

yanıt0
yanıt1
ABBAS KARA:

Bilmeden konuşmak , ötesi iftira doğru ve terbiyeli değildir. Ya nikahsız birliktelik . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ? Bu nedir?

8
1
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Sonuna kadar haklı. :)

5
3
yanıtYanıtla
Sw:

Seviom

yanıt1
yanıt1
Best regards:

Selam bende seviyorum.

yanıt2
yanıt2
Sw gerçek olan:

İsmimle yazmayın

yanıt0
yanıt0
Gerçek Sw:

İsmimle yazmayın

yanıt0
yanıt0
Sakaryalı harun:

Ne oluyor lan burada.Kızın peşini bırakın.

yanıt0
yanıt0
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title