Haberler

Oyuncu Esra Sönmezer, Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel'le Popüler Olduğu İçin Sevgili Olduğunu Söyledi

Güncelleme:

TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa'ya konuk olan oyuncu Esra Sönmezer, Hande Erçel'le aşk yaşayan Murat Dalkılıç için "Hande tezgahtar olsaydı aşk yaşamazlardı" dedi.

TEVE 2'de yayınlanan Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa'ya konuk olan Esra Sönmezer, Murat Dalkılıç ve Hande Erçel aşkı için "Hande oyuncu yerine tezgahtar olsaydı sevgili olmazlardı" dedi.

"HANDE TEZGAHTAR OLSA MURAT SEVGİLİ OLMAZDI"

Programda Hande Erçel, Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur haberi konuşulurken yorum yapan Sönmezer'in çift hakkında yaptığı yorum şaşırttı. Merve Boluğur'dan boşandıktan sonra Hande Erçel ile aşk yaşayan Murat Dalkılıç için "Hande tezgahtar olsaydı, Murat sevgili olmazdı. Onun popüler olduğunun farkında. Ev hanımı olsa yine sever ama bu kadar yüksek bir ihtimal olmazdı" dedi.

Oyuncu Esra Sönmezer, Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel'le Popüler Olduğu İçin Sevgili Olduğunu Söyledi

"UZUN SÜRE EVLİ KALAMAZLAR, İDDİAYA GİRERİM"

Sunucuların sizce 'İlişkileri ne kadar sürer?' sorusuna cevap veren Sönmezer, "Hande ve Murat birbirini seviyor gibi görünüyor. Belki evlenirler ama onları 5-10 sene evli göremeyiz her türlü iddiasına girerim" dedi.

Oyuncu Esra Sönmezer, Murat Dalkılıç'ın Hande Erçel'le Popüler Olduğu İçin Sevgili Olduğunu Söyledi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Murat Dalkılıç Merve Boluğur Esra Sönmezer Hande Erçel Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (32)

CEM:

insan birini sevmeli onunla evlenmeli ve omrunun sonuna kadar onunla ayni yastiga bas koymali. . . ama gunumuzde boyleleri yok artik neredeyse. .

9
0
yanıtYanıtla
TEZGAHTAR:

ULAN RESMEN KENDİMDEN UTANDIM

8
0
yanıtYanıtla
erzincanlı:

sen terzi çırağı olaydın o bu röportajı yapamazdın senin farkın mı var var diyorsan gel benım le cık ozaman:)

7
1
yanıtYanıtla
papilo:

güzel kızmış ki tezgahtar olmamış

3
4
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

SAĞDAN SAY 500, SOLDAN SAY 550 ÇİFT KADIN-ERKEK. . SANAT, SOSYETE, İŞ, ALEMİNİN MAGAZİN KANALIYLA BİZLERE YUTTURULAN ''ÜNLÜLERİN'' KENDİ ARALARINDA KADIN-ERKEK DEĞİŞ-TOKUŞ HALLERİNİ, EVLİLİKLERİNİ, DÜZEYLİ İLİŞKİ(?) VE BİRLİKTELİKLERİNİ İZLİYOR OLMAKTAN TİKSİNTİ GELDİ. İNSANİ DEĞERLER AÇISINDAN DA KENDİME OLAN SAYGIM ARTTI. AŞK, SEVGİ, SAYGI, ÖZGÜVEN, AHLAK, ÖZVERİ, ERDEM GİBİ ULVİ KAVRAMLARIN NE KADAR KÜÇÜLTÜLDÜĞÜNÜ GÖRMEK GERÇEKTEN ÜZÜCÜ.

7
0
yanıtYanıtla
MİRAZ:

ee sen tezgahtar olsan kaç kişi seni severdi acaba bide ona bakmak lazım. . .

5
2
yanıtYanıtla
FESLEGEN:

AYNEN KATILIYORUM

5
2
yanıtYanıtla
ASLI:

MURAT DALKILIÇ ÜNLÜ DEĞİLDE SIRADAN BİRİ OLSAYDI HANDE ERÇEL HANIMDA DAVUL BİLE DENHİ DENGİNE DER ONA DÖNÜP BİLE BAKMAZDI.

6
0
yanıtYanıtla
EBRU:

PARASI OLMAYAN KONUŞAMAZ GEZEMEZ GİYİNEMEZ YİYEMEZ SEVİLEMEZMİ SAÇMALIYORLAR İYİCE YAZIK BUNLAR YA DAHA ANLAMAMİŞLAR PARA İLE HERŞEY OLMAZ.

6
0
yanıtYanıtla
Şov dünyası:

Hepsi öyle konuşan bayan, hepiniz öylesiniz, murat da tezgahtar olsaydı hande onunla olmazdı

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title