Haberler

Oyuncu Elle Fanning, Kıyafetinin Darlığı Yüzünden Bayıldı

Güncelleme:

Cannes Film Festivali'nin en genç jüri üyesi Elle Fanning, kıyafetinin darlığı yüzünden baygınlık geçirdi.

Bu yıl 72'ncisi kez düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. Özellikle Altın Palmiye için yarışan filmlerin galalarının kırmızı halı geçitleri ise tam bir şıklık yarışına sahne oluyor. Şıklık yarışında kendini gösteren genç oyuncu Elle Fanning, kıyafetinin darlığı yüzünden baygınlık geçirdi.

GİTTİĞİ YEMEKTE BAYILDI

Cannes Film Festivali'nin en genç jüri üyesi olan Elle Fanning, dün akşam ünlü mücevher markası Chopard'ın Trophee yemeğine katıldı. Prada markasına ait 1950'lerin balo elbisesinden ilham alınarak hazırlanan bir elbise ile geceye giden 21 yaşındaki oyuncu, görgü tanıklarının iddiasına göre elbise yüzünden bayıldı.

Oyuncu Elle Fanning, Kıyafetinin Darlığı Yüzünden Bayıldı

HAREKET ETMEKTE GÜÇLÜK ÇEKİYORDU

Malefiz'in devam filminde Angelina Jolie ile başrolü paylaşan Fanning, Prada elbise çok dar ve sıkı olduğu için nefes alamamış ve bayılmış. E News'e konuşan bir görgü tanığı, Fanning'in elbisesinde çok sıkı bir korse olduğunu, onun oyuncuyu rahatsız ettiğini, hareket etmekte güçlük çektiğini söyledi.

Oyuncu Elle Fanning, Kıyafetinin Darlığı Yüzünden Bayıldı

ABLASI AYAĞA KALKMAK İÇİN YARDIM EDİYORDU

Bayıldığı sırada ablası Dakota Fanning'in yanında olduğunu da belirten olaya tanık olan kişi, genç oyuncunun bir anda yakındaki bir masaya oturduğunu, ablasının yanında olduğunu ve kardeşinin ayağa kalkması için ona yardım ettiğini söyledi.

Oyuncu Elle Fanning, Kıyafetinin Darlığı Yüzünden Bayıldı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Görgü tanığının ifadesine göre, Elle Fanning bayılınca, yakınında oturan Colin Firth, hızla ayağa fırlamış ve genç oyuncuya yardım etmiş. Fanning kendine geldiğinde ise sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak "Bayıldım ama her şey yolunda" açıklaması yaptı.

Oyuncu Elle Fanning, Kıyafetinin Darlığı Yüzünden Bayıldı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elle Fanning Chopard Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (19)

KESİNLİKLE:

GENÇLER KORKMAYIN Elle Fanning İLE BEBEĞİMİZ OLACAK ONDAN BAYILMIŞ APTAL KARIYA O KADAR DEDİM AÇ SUSUZ GEZME DİYE AMA ANLAŞAMADIK :))

3
11
yanıtYanıtla
kimmi:

dar giymek hem haram hemde kışkırtıcıdır. bunu unutmayın sakın dışarı çıkarken dar giysiler giymeyin. kadınlara ve kızlara bu bir uyarıdır.

6
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Bunlar kafayı yemiş. Bazı kadınlara gerçekten çok acıyorum. Yazık.

4
1
yanıtYanıtla
Ali:

Neresi guzel bir ton boya var bizim agirin dubarina vursak o bile guzel olur

3
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

dar kıyafet giydi ondan bayıldı diye doktorumu söylemiş

5
0
yanıtYanıtla
mühendis:

giymesin gerizekalı

3
0
yanıtYanıtla
Haylaz:

ula ne sıkıcı düğün

2
0
yanıtYanıtla
DARDANELSPORLU:

böyle salakları jüri yapıyorlar

1
0
yanıtYanıtla
xxx:

Nefes alamadı ve daralmıştır olabilir. Zayıf zaten öyle görünüyor.

1
0
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

derdin ne bacım. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title