Haberler

Oyuncu Can Yaman, kendisine hakaret ve küfür eden takipçisinin mesajını ifşa etti

Güncelleme:

Ünü ülke sınırlarını aşan yakışıklı oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından kendisine küfür ve hakaret eden bir takipçisini "Çok yazık" diyerek ifşa etti.

Rol aldığı Erkenci Kuş dizisiyle kısa sürede milyonlara ulaşan ve gittiği her ülkede büyük bir hayranlıkla karşılanan oyuncu Can Yaman, sosyal medya hesabından gelen bir mesajı ifşa etti.

"KENDİNİ REZİL EDİYORSUN"

Gittiği ülkelerde hayranlarının yoğun ilgisine maruz kalan ve attığı her adımı haber olan Can Yaman, sosyal medya hesabından gelen hakaret ve küfürlere sessiz kalmadı. Yurt dışında sevildiğine, ülkesinde inanılmamasına sinirlenen yakışıklı oyuncu, bir takipçisinin "Ya arkadaş ne salak adamsın ya 2. Sayfa'da çıkan haberlerinin yorumlarını gülerek okuyorum. Tek bir kişi bile iyi yorum yapmamış. Kendini rezil ediyorsun" mesajını ifşa ederek "Canım ülkemdeki birtakım insanların psikolojik durumu işte bu şekilde. Her gün böylelerine maruz kalıyoruz. Çok yazık..." dedi.

Oyuncu Can Yaman, kendisine hakaret ve küfür eden takipçisinin mesajını ifşa etti

Oyuncu Can Yaman, kendisine hakaret ve küfür eden takipçisinin mesajını ifşa etti

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Can Yaman Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (33)

GÜLAY GENÇAY:

ADAM İTALYAN LİSESİ’Nİ BİRİNCİLİKLE BİTİRMİŞ, ÜNİVERSİTEYİ DE DERECEYLE BİTİRMİŞ BİR HUKUKÇU, BİR KAÇ DİL BİLİYOR, BİR ÇOK SPORDA BAŞARILI, YURT İÇİNDE VE YURT DIŞINDA BİR ÇOK ÖDÜL SAHİBİ, BÜTÜN TÜRKİYE VE DÜNYA’DA TANINMIŞ, İNŞALLAH DAHA DA İYİ YERLERE GELİR. BEN BİR TÜRK OLARAK GURUR DUYUYORUM. DAHA DÜN HALUK BİLGİNER EMMY ÖDÜLÜ ALDI. DARISI CAN YAMAN’IN BAŞINA. BAŞARISINI ÇEKEMEYENLERİN TÜRKLÜĞÜNDEN KUŞKU DUYMAK LAZIM.

38
78
yanıtYanıtla
Orhan:

Maşallah adamın neredeyse tüm hayatını ezberlemişsiniz. Osmanlı padişahlarıhdan birinin doğum yerini, hayatını veya Peygamberimizle ilgili bir soru sorun kesinlikle bilmezler birde çikıp millete sosyal medyadan bilgiçlik martaval okurlar.

yanıt108
yanıt6
BOŞ KONUŞANA CEVAP VERİLİR:

ORHAN BABA OSMANLI TARİHİNİ SEN BİLİYOR MUSUN ? PEYGAMBERİMİZİN HAYATINI BİLİYOR MUSUN? YA ŞU SORDUKLARINI ÖNCE SEN ÖĞREN SONRA MİLLETE BİLMİŞLİK TASLA

yanıt2
yanıt65
Orhan:

Boş boş konuşana cevaptır. Benim bu konuda abdestimden şüphem yok. sizin varsa bilmem, Ayrıca avukatlık yönünüzü de açığa çıkarmışsınız. milletin avukatlığını yapmayı bırakın.

44
0
yanıtYanıtla
x:

doğru demiş olabilir miii

19
5
yanıtYanıtla
.:

doğru bile olsa, hoş mu? tasvip ediyor musunuz böyle yazıları?

yanıt5
yanıt3
25haloday:

Bu kardeşimiz Türkiyeyi Ve Türk insanını yurt dışında mükemmel bir şekilde tanıtıyor. Ülkemizi tanıtmak için milyonlar harcıyorduk. da hala ülkemizi afganistan gibi terör ile yada bedevilerle develerle tanınıp bilinirken neden kıskanılıyor. . . helal olsun kardeşimize

13
6
yanıtYanıtla
TOKMAKÇI:

bu adamıda amma barttılar sanki türkiyede tek yakışıklı bu

14
5
yanıtYanıtla
çirkin adam:

Tamam tamam bir de sen varsın.

yanıt7
yanıt1
aycan:

neden bizim ülkemizden biri yurt dışında adı duyulduğunda burda bir çekememezlik oluyor anlamıyorum nusrettede aynısı oldu o zaman sizde sanatınızla kültürünüzle birşeyler yapın bizde sizi alkışlayalayım

12
6
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title