Haberler

Trafik kazasında ölen ünlü oyuncu Arda Öziri'nin en yakın arkadaşı ile eski nişanlısı evlendi

Güncelleme:

2018 yılında geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybeden Diriliş Ertuğrul dizisinin ünlü oyuncusu Arda Öziri'nin 6 yıllık nişanlısı Vildan Örnek, oyuncunun yakın arkadaşı Balamir Emren ile önceki gün evlendi.

Ünlü oyuncu Arda Öziri 27 Mayıs 2018'de geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetmişti. Genç oyuncu Arda Öziri'nin sevgilisi Vildan Örnek, yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşmış, cenazede Öziri'nin ailesinin yanından ayrılmamıştı.

Oyuncu Balamir Emrem, 2.5 yıl önce ölen oyuncu arkadaşı Arda Öziri'nin nişanlısıyla evlendi

PARTİ YAPMIŞTI

Vildan Örnek'in bir arkadaşının doğum günü partisine katıldığı fotoğraflar "Sevgilisinin 40'nın çıktığı gün parti yaptı' şeklinde yorumlanarak tepki görmüştü.

İLİŞKİLERİNİN BİTTİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Vildan Örnek, arkadaşının doğum günü partisine katıldığını belirtirken Öziri'yle öldüğü zaman ayrı olduklarını, 6 aydır hiç konuşmadıklarını ilişkilerinin ise 2 yıl önce bittiğini söylemişti.

"ARKADAŞLARINIZI İYİ SEÇİN"

Örnek'in Balamir Emren ile evlenmesi üzerine, Arda Öziri'nin dostu iş insanı Cengiz Çolak, "Arkadaşlarınızı iyi seçin siz ölünce namusunuza göz dikebilirler" diyerek kızgınlığını dile getirdi.

Trafik kazasında ölen ünlü oyuncu Arda Öziri'nin en yakın arkadaşı ile eski nişanlısı evlendiTrafik kazasında vefat eden oyuncu Arda Öziri

ARDA ÖZİRİ KİMDİR?

Arda Öziri 14 Eylül 1978 senesinde İzmir'de dünyaya geldi. Eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünde başarıyla bitirdi. Ekranlarda ilk olarak Akasya Durağı isimli başarılı dizide Başkomiser Tolga rolünde tanındı. Bu projeden sonra ün kazanan oyuncu Cemile, Dolunay, Kandil, Memleket Hikayeleri, Büyük Umutlar, Ah Be İstanbul, Kampüsistan, Estağfurullah Yokuşu, Asmalı Konak, Kınalı Kar, Yedi Numara, Dadı ve Ruhsar gibi projelerde rol alarak milyonlarca izleyicinin beğenisini kazandı. En son ise Reyting rekortmeni Diriliş Ertuğrul dizinde Göktuğ rolünde oynadı. Tecrübeli oyuncu 27 Mayıs 2018 yılında motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

Trafik kazasında ölen ünlü oyuncu Arda Öziri'nin en yakın arkadaşı ile eski nişanlısı evlendiOyuncu Balamir Emren

BALAMİR EMREN KİMDİR?

1985 doğumlu oyuncu Balamir Emren kariyerine reklam filmleri ile başlangıç yapmış ardından dizilerde rol almaya başlamıştır. İlk profesyonel oyunculuk deneyimini Duvar isimli dizi ile gerçekleştirmiş dizide Erman karakterini canlandırmıştır. Bugüne kadar Şeytanını Kabilesi, Yola Geldik, Ammar 2, Korkma Korkma, Duvar, Mahşer, Sinekli Bakkal, Akasya Durağı, Böyle Bitmesin, Aşkın Bedeli ve Dolanay gibi projelerde rol almıştır.

Oyuncu Balamir Emrem, 2.5 yıl önce ölen oyuncu arkadaşı Arda Öziri'nin nişanlısıyla evlendi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Engin Altan Düzyatan Rıza Kocaoğlu Arda Öziri Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (75)

Cellat:

Nevar bunda insanin kardeşi ölse onun karisiyla da gönül rızasıyla evlene bilirsin

6
50
yanıtYanıtla
senar:

Olumsuz yorum yapanlara şaşırıyorum, Uç örnekler veren var yok baldızıyla evlenen yok madem öyle ölmüş kardeşinin karısıyla evlenmende sakınca yok gibisinden garip örneklerle bağdaştıranlar olmuş. Bu öyle bir durum değil, Adam ölmemiş olsa da bu durum olsa evet haklısınız derdim. üzerinden 2 yıl geçmiş ve kan bağı olmayan biri ama adamın arkadaşı, ne olmuş yani, uç örnekler veripte mevzuyu farklı yönlere çekmeye gerek yok. Dİnimizce ahlaka aykırı bir durum da yok, Gayet normal

28
5
yanıtYanıtla
ENİS:

İSTER DİNEN, İSTER AHLAKEN, İSTERSENİZ DE TOPLUM YARGISI ÜZERİNDEN BAKARSANIZ BAKIN HİÇBİR SAKINCASI OLMAYAN BİR DURUM. İKİ BEKAR İNSAN MEDENİ NİKAHLA EVLİLİK AKDİ YAPMIŞ. MUTLU OLSUNLAR. BU KADAR BASİT.

23
8
yanıtYanıtla
Enis:

Umarım Bi kaza geçirmez. Yakın çevresinden bir başkasına nikah düşünebilir.

yanıt6
yanıt0
ENİS:

ADIMI TAKLİT EDİP YAZAN ŞAHIS. . SENİN KALBİN ÇÜRÜMÜŞ ARKADAŞ. BEN BU SÜTUNLARDA YANLIŞ ANLAMALAR SEBEBİYET VERMEMEK ADINA DİNİ YAZI YAZMAMAYA GAYRET EDİYORUM. BU KONUYLA ALAKALI KUR''AN DA(AHZAB SURESİ 37. AYET) PEYGAMBERİMİZİN EVLATLIĞI(ESKİ KÖLESİ)ZEYD''İN BOŞADIĞI KADINLA(ZEYNEP) EVLENMESİNİN ALLAH TARAFINDAN İZİN VERİLDİĞİ YAZILIDIR. YANİ DİNİMİZİN BİLE HOŞGÖRDÜĞÜ BU TARZ EVLİLİKLERE BİZİM YORUM YAPMAMIZ GIYBETE GİRER. TAMAM MI ''ÇAKMA ENİS''?

yanıt3
yanıt0
ATARLI:

BÖYLE ARKADAŞLAR OLMAZ OLSUN

21
6
yanıtYanıtla
TTYMM:

DİĞER KİŞİ ÖLMÜŞ NE YAPACAKTI ONUN YASINI MI TUTACAKTI BİR ÇOK EVLİLİK YAKIN SOSYAL ÇEVRE İLE YAPILIYOR ZATEN BİRBİRİNİ YAKINDAN TANIYAN ANLAŞAN İNSANLARSA GARİP BİR DURUM MU VAR Kİ MUTLULUK DİLERİZ

14
11
yanıtYanıtla
!!:

umarım bir yakının başına gelirse de aynı yorumu yaparsın

yanıt7
yanıt5
TTYMM:

YAKINIMINDA OLMADIĞINI NERDEN BİLİYORSUN Kİ EN YAKINIM ABİSİ ÖLDÜ NİŞANLISINI KARDEŞİ ALDI, ALMAK ZORUNDA MIYDI DEĞİL Dİ , ALDI NE OLMUŞ Kİ , ADAM İSTEMEMESİNE RAĞMEN ALDI

yanıt0
yanıt2
hasan:

O Zaman sende öl de en yakın arkadaşının sevgilini alsın mutlu olsunlar canım engel olma onlara

yanıt0
yanıt0
Tüm 75 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title