Haberler

Öykü Karayel, yeni yılın ilk saatlerinde yaptığı paylaşımla doğacak bebeğinin ismini açıkladı

Güncelleme:

Şimdilerde anne-baba olacak olmanın heyecanı yaşayan Öykü Karayel ile Can Bonomo çiftinden güzel oyuncu, yeni yılın ilk saatlerinde yaptığı paylaşımla doğacak bebeğinin ismini duyurdu. Karayel paylaşımının altına, "Alttaki küçüklük Roman Bonomo. Yeni yılda görüşürüz!" notunu düştü.

2018 yılında evlenen oyuncu Öykü Karayel ve şarkıcı Can Bonomo, şu sıralar bebek heyecanı yaşıyor. 5,5 aylık hamile olan Öykü Karayel, eşi Can Bonomo ile birlikte verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Karayel'in karnı burnunda pozları büyük beğeni topladı.

"ALTTAKİ KÜÇÜKLÜK ROMAN BONOMO"

Karayel, paylaşımının altına "Alttaki küçüklük Roman Bonomo... Yeni yılda görüşürüz!" notunu düştü. Can Bonomo da eşi Öykü Karayel ile verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınlayarak yeni yılı kutladı. Ünlü çiftten Can Bonomo, geçtiğimiz aylarda bu pozlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

"BU TÜR ŞEYLERİN DOĞAL BİR SAATİ VAR"

Öte yandan Karayel, daha önce verdiği bir röportajında "Ne zaman anne olacaksınız" sorusuna, "Bu tür şeylerin doğal bir saati var. Asla aşırı evlenmek isteyen ya da evlenmem diyen biri olmadım. Can'la karşılaşınca her şey doğru gelmeye başladı" diye yanıt vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Öykü Karayel Can Bonomo Magazin Haberler

500

Yorumlar (25)

sözcü:

ben istediğim gazeteyi alır okurum :( bu konuda kkimse bana emir vermesin

16
15
yanıtYanıtla
SÖZLÜ:

oku bakim, oku bakim, oku bakim, oku bakim, herkes, oku bakim,

yanıt1
yanıt7
GÖZCÜ:

git oku tutan mı var seni

yanıt2
yanıt7
serpil:

vatan hainiysen okursun. . . .

yanıt3
yanıt7
cevap srpile:

bir siz galiba vatan severrsiniz , o yüzden mi ülkede satılmadık bir şey bırakmadınız çakma milliler sizi :( , ağzınızı toplayın konuşun vatan hanini varsa o sizin gibilerdir çakma troller

yanıt5
yanıt2
Bekir:

Sen bilerek ve kasten yazdın gazete ne alaka ileri zekalı sen bir provakatörsün hadi oradan

yanıt1
yanıt4
Yahya:

Durmak yok, ülkede hamile göbek göstermek var.

17
4
yanıtYanıtla
serkan:

ne kadar itici bir kadın. . . . . . . . . . .

15
5
yanıtYanıtla
Reis:

Allah belanızi vere

2
2
yanıtYanıtla
adam:

ne haya kalmış ne edep

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title