Haberler

    'Mini etek' sözleri tepki çeken Öykü Çelik, aşkını ilan etti

    Güncelleme:

    Geçtiğimiz günlerde yaptığı 'mini etek' sözleri gündemden düşmeyen Öykü Çelik, adının aşk dedikodularına karıştığı İsmail Berhan'la fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. Öykü Çelik paylaşımına kalp emojisi de koydu.

    Yaptığı 'mini etek' açıklamasıyla gündemden düşmeyen Öykü Çelik, geçtiğimiz günlerde adının aşk dedikodularına karıştığı İsmail Berhan'la fotoğrafını Instagram'dan paylaştı.

    KALP EMOJİSİ DE KOYDU

    Arkadaşı Uğurcan Peker'in paylaştığı kareyi sayfasına taşıyan oyuncu, kalp emojisi de koydu. Aşkını ilan eden Çelik, üç gün önce gayrimenkul danışmanının aracıyla hastaneye giderken, objektiflere takılmıştı.

    'Mini etek' açıklamasıyla gündemden düşmeyen Öykü Çelik, aşkını ilan etti

    "MİNİ ETEK" AÇIKLAMASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ

    Pandemi sürecinde yapılan tedbir uyarılarına rağmen katıldığı ev partileriyle gündeme gelen Öykü Çelik, Cihan Şensözlü'nün YouTube kanalında yayınlanan "Sanane Cihanna" programında dikkat çeken açıklamalarda bulunmuştu. Çelik'in "Ben Trabzon Lisesi mezunuyum ve Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı olur mu? Ben diz altında etekle büyümüş kızım. Saçımı örgüden başka bir şey yapmadım. Bu yaştan sonra kültürümü mü reddedeyim?" sözleri Twitter'da gündem olmuştu. Çelik'in sözlerine en çok kadınlar tepki göstermişti.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Öykü Çelik Instagram Haberler

    500

    Yorumlar (8)

    EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

    Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerde. Ne çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perde. Vefa yok, ahde hürmet hiç, EMANET lafe-i bi medlul. Yalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhul. Ne tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuş. Ne din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersinNe ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehrenBırak tahsili, evladım, sen ilk

    8
    3
    yanıtYanıtla
    Perçenekli:

    Bırak tahsili evladım bırak başkasının eserini çalmayı M.Akif ersoy

    yanıt8
    yanıt2
    Kabız memed.:

    MİNİ ETEK GİYENLER HEEEEEYT ÜŞÜRSÜNÜZ ..SONRA AŞI (!) YERSİNİZ ..

    3
    5
    yanıtYanıtla
    bakımcı:

    helal olsunn

    1
    3
    yanıtYanıtla
    gündem:

    gündemdende hiçç düşmüyorlar gündem bunlara çalışıyor gündemciler

    4
    0
    yanıtYanıtla
    nuri:

    mini eteğe karşıyım. kisvesi altında mini şort tezgahi

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Perçenekli:

    Açıl susam açıl yeni yelkenin direği görüktü

    2
    0
    yanıtYanıtla
    Yahya:

    Durmak yok, ülkede polemik yapmak var.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title