Haberler

Otoyolda Buzlanma Zincirleme Kaza Getirdi: 9 Yaralı

AYDIN'da, otoyoldaki buzlanma yüzünden 2'si otomobil 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1'i polis memuru olmak üzere 9 kişi yaralandı.

AYDIN'da, otoyoldaki buzlanma yüzünden 2'si otomobil 4 aracın karıştığı zincirleme kazada, 1'i polis memuru olmak üzere 9 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle otoyol, 3 saat ulaşıma kapalı kaldı.

Kaza, bugün saat 09.00 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu Germencik gişeleri yakınlarında meydana geldi. Aydın'ın Söke İlçesi'nden il merkezindeki Efeler İlçesi'ne giden Mustafa Dağ'ın kullandığı 35 VY 852 plakalı otomobil, yoldaki buzlanma nedeniyle kayarak bariyerlere çarptı. Bu sırada Dağ'ın kullandığı aracın peşinden gelen Yusuf Çoban da yönetimindeki 48 KS 657 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü yitirdi.

Bu araç da önce bariyere, ardından Dağ'ın kullandığı otomobile çarptı. İhbar üzerine kaza yerine polise ekipleri sevk edildi. Kazaya müdahale için polis otosundan inen memur İbrahim Karaarslan'a, aynı yerde diğer sürücüler gibi direksiyon kontrolünü yitiren Yahya Yavuz'un kullandığı 33 AC 390 plakalı hafif ticari araç çarptı. Bariyer ile araç arasında sıkışan polis memuru Yavuz, ağır yaralandı.

Aynı yerde son olarak, bir tur şirketine ait, 39 TL 160 plakalı, içinde 15 yolcunun bulunduğu, Mustafa Bağcık'ın kullandığı midibüs kaza yaptı. Kayan midibüs öndeki araçlara çarptı. Zincirleme trafik kazasında polis memuru İbrahim Karaarslan'ın dışında hafif ticari araç sürücüsü Yahya Yavuz, yanındaki eşi Songül Yavuz, çocukları Seyfullah Yavuz (19) ve Elif Yavuz (5), otomobil sürücüsü Yusuf Çoban, aynı araçta bulunan Leyla Yıldırım, Esma Yıldırım ve Yücel Yıldırım yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak, tedaviyle alındı.

Zincirleme kaza sonrası yolda uzun kuyruklar oluştu. Kaza yerinde yapılan incelemenin ardından araçların çekilmesi, karayolu ekiplerinin buzlanmaya karşı yolda yaptığı çalışma sonrası, Aydın ve İzmir olmak üzere çift yönlü kapatılan yol, 3 saat sonra trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Dağ Elif Yavuz İzmir Aydın 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title