Haberler

Otomobille Ambulansa Çarpan Alkolü Sürücü Sağlık Görevlilerini Darp Etti

Güncelleme:

157 promil alkollüyken direksiyon başına geçen sürücünün aracı, ambulansa çarptı. Kazanın ardından sinirlenen araç sürücüsü ve arkadaşları, sağlık ekiplerini darp etti.

Afyonkarahisar'da 157 promil alkollüyken direksiyon başına geçen sürücünün aracı, göreve giden 112 Acil Servis ambulansına çarptı. Kazanın ardından alkollü sürücü ve otomobildekiler ambulanstaki sağlık görevlilerini darp etti. Olay yerine gelen polisler saldırganları gözaltına alırken, araç sürücüsü Ramaza Ö.'nün ehliyeti olmadığı ortaya çıktı.

GÖREVE ÇIKAN ARAÇLA ÇARPIŞTILAR

Mecidiye Mahallesi İzmir İstasyon Caddesi'nde meydana gelen olayda, aldığı ihbar üzerine 112 Acil Servis İstasyonu'ndan göreve çıkan Halil K.'nın kullandığı 03 BA 352 plakalı ambulans, cadde girişinde Ramazan Ö. yönetimindeki 03 PL 116 plakalı otomobil ile çarpıştı.

BİR ANDA ARAÇTAN İNEREK SALDIRDILAR

Kazanın ardından bir anda araçtan inen sürücü Ramazan Ö. ve ismi henüz tespit edilemeyen yanındaki 2 kişi, iddialara göre ambulans şoförü ve 2 sağlık görevlisine saldırarak darp etti.

SÜRÜCÜNÜN EHLİYETİ BULUNMUYOR

Emniyete yakın bir noktada yaşanan kaza ve sonrasında yaşanan darp olayına polisler hemen müdahale ederek, şahısları gözaltına aldı. Polis, otomobil sürücüsü Ramazan Ö.'nün 157 promil alkollü olduğunu ve ehliyetinin bulunmadığını tespit etti.

Olayla ilgili başlatılan inceleme sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mecidiye İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title