Haberler

Otomobil ile Kamyon Çarpıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde bir otomobil ile çarpışan kamyonun şoförü Adnan Dedeli, yola fırlayarak öldü.

MUĞLA'nın Milas İlçesi'nde bir otomobil ile çarpışan kamyonun şoförü Adnan Dedeli, yola fırlayarak öldü. Otomobil sürücüsü ise, yaralandı.

Bodrum'dan Milas yönüne dün saat 14.30 sıralarında, giden Ahmet Bozkurt yönetimindeki 48 BS 1017 plakalı otomobil ile Boğaziçi Kavşağı'nda dönüş için manevra yapan Adnan Dedeli yönetimindeki 48 NY 908 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobil savrularak refüje çıkarken, emniyet kemeri takmadığı belirlenen buz yüklü kamyonun şoförü Dedeli, kırılan ön camdan asfalta fırladı. Yaralanan kamyon şoförü Dedeli ile otomobil sürücüsü Bozkurt, yoldan geçen diğer araç sürücülerinin haber vermesi üzerine gelen 112 ambulansı ile Milas 75. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan kamyon şoförü Dedeli, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Otomobil sürücüsü Bozkurt'un ise tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

- Milasmuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Bozkurt Bodrum Dedeli Milas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title