Haberler

Otel odasındaki çifte ölümün sırrı çözüldü! Uyuşturucudan ölmüşler

Güncelleme:

İstanbul Harbiye'deki beş yıldızlı otelde ölü bulunan biri kadın iki kişinin ön otopsi tutanağında, ölüm nedenlerinin kullandıkları uyuşturucu olduğu belirtildi.

Harbiye'de bulunan otele geçen hafta Cuma günü giriş yapan Hiranur Korkmaz(42) ve Muhammet Osman Gürlek(28) otelden ayrılma günleri gelmesine rağmen odadan çıkmamaları üzerine otel görevlisi, Pazartesi günü durumdan şüphelenerek yedek anahtar ile odaya girdi. Görevli, içeride Hiranur Korkmaz'ın yatak üzerinde, Muhammet Osman Gürlek'in ise banyo girişinde hareketsiz yattığını görünce polise haber verdi. Otel görevlilerinin durumu bildirmesinin ardından, Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve sağlık ekipleri otele geldi.

KAPIYI ARKADAN SÜRGÜLEMİŞLER

Polis ve savcının incelemesinde, ikilinin ölümünde herhangi bir darp ve yara izine rastlanılmadı. Otel görevlileri ifadesinde, "Cuma günü giriş yapan ikilinin bugün çıkmaları gerekiyordu. Anahtar teslim edilmeyince kendilerini aradık ancak ulaşamadık. Kapıyı açmak istediğimizde arkadan sürgülü olduğunu gördük. Aynadan bir kadının yatak üzerinde yattığını gördük. Teknik elemanların yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiğimizde kadının yatak üzerinde, erkeğin ise banyo girişince yattığını gördük" dedikleri öğrenildi.

İKİLİNİN UYUŞTURUCUDAN ÖLDÜĞÜ BELİRLENDİ

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hiranur Korkmaz ve Muhammet Osman Gürlek'in cenazeleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Yapılan incelemede ikilinin aldıkları kokaine bağlı öldükleri belirlendi.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Harbiye 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Papağan hatun:

Alkol ve uyuşturucu öldürür kumar süründürür. Spor güldürür demiş atalarımız

39
1
yanıtYanıtla
Dua:

Ya rabbim sen böyle ölümlerden bizleri muhafaza eyle

24
2
yanıtYanıtla
ifşa:

dolandırıcıların isimlerini fotolarını gizlersiniz bunların niye anası babası kardeşi yokmu bunların

21
2
yanıtYanıtla
Hay daaaa:

Afiyet olsun.

10
4
yanıtYanıtla
hakk:

amin amin amin mevlam herşeyin hayırlısını nasip et cümlemize

5
2
yanıtYanıtla
ahmet:

alkoliklerin ve uyuşturucu kullananların ve adalet bakanlığnın serbest bıraktığı bütün şerefsizlerin sonu böyle olsun inşaallah

4
0
yanıtYanıtla
))9:

boşa gönderme gelir çoluğunu çocuğunu eşini dostunu bulur

yanıt2
yanıt1
Didem:

Tek derdimiz alkol ve uyuşturucu kullananlar çünkü. Bunlar dışında cennet gibi ülkeyiz di mi?

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title