Haberler

Ot Dergisi Yazarları Bodrum D&r'da Okurlarıyla Buluşacak

D&R Bodrum Milta Marina, 24 Temmuz Pazartesi günü 19.00'da keyifli ve eğlenceli bir imza günü ile sohbete ev sahipliği yapacak.

D&R Bodrum Milta Marina, 24 Temmuz Pazartesi günü 19.00'da keyifli ve eğlenceli bir imza günü ile sohbete ev sahipliği yapacak. D&R Bodrum Milta Marina, OT Dergisi'nin sevilen yazarları Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi'yi imza ve söyleşi etkinliğinde okurlarıyla buluşturacak.

D&R, sevilen yazarlarla okurlarını bir araya getirdiği 'D&R Live İmza ve Söyleşi' etkinliklerine devam ediyor. D&R Bodrum Milta Marina, OT Dergisi'nin dokuz farklı durakta okurlarıyla buluşacağı yaz sohbetinin Bodrum durağında, 24 Temmuz Pazartesi günü derginin yazarlarını ağırlayacak. Ali Lidar, Başak Buğday, Birol Tezcan, Cemil Cahit Yavuz ve Tuna Kiremitçi'nin yer alacağı ekip, imza gününün yanı sıra keyifli bir sohbete de imza atacak. 24 Temmuz Pazartesi günü 19.00'da D&R Bodrum Milta Marina'da düzenlenecek etkinlikte, okurlara bazı sürprizler de yapılacak.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuna Kiremitçi Cemil Cahit Bodrum Milta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title