Haberler

Osmaniyeli aktarın "mutlu müşteri pozları" köşesi

Güncelleme:

- Osmaniyeli aktarın "mutlu müşteri pozları" köşesi Müşterileriyle aile bağı kuran Bülent Durna, hayatta her şeyin geçici dostluk ve sevginin kalıcı olduğunu söyledi Osmaniye'de aktarlık yapan Bülent Durna, müşterileriyle çekildiği fotoğraflardan iş yerinde 'mutlu müşteri pozları' ismini...

- Osmaniyeli aktarın "mutlu müşteri pozları" köşesi

Müşterileriyle aile bağı kuran Bülent Durna, hayatta her şeyin geçici dostluk ve sevginin kalıcı olduğunu söyledi

OSMANİYE - Osmaniye'de aktarlık yapan Bülent Durna, müşterileriyle çekildiği fotoğraflardan iş yerinde 'mutlu müşteri pozları' ismini verdiği bir fotoğraf köşesi yaptı. Fotoğraflardaki her müşterisi ile aile bağı kurduğunu belirten Durna, hayatta her şeyin geçici ancak dostluk ve sevginin kalıcı olduğunu söyledi.

Osmaniye'de 30 yıldır bitkisel ürünler üzerinde çalışmalar yapan aktar Bülent Durna, müşterilerine doğal bitkilerden hazırladığı karışımlarla şifa olmaya çalışıyor. Her yaştan müşterisi bulunan Durna, yaptığı karışımlardan memnun kalanlarla iş yerinde fotoğraf çekiliyor. Yıllardan beri şifa olduğu müşterileri ile onlarca fotoğraf çekilen Durna, iş yerinde adını 'mutlu müşteri pozları' verdiği bir köşe yaptı. Gelen müşterilerinin fotoğraflara bakarak geçmiş anıları yad ettiğini ifade eden Bülent Durna, dünyada her şeyin geçici olduğunu ancak dostlukların kalıcı olduğunu söyledi.

"Buradaki tüm insanlarla aile bağı kuruyorum"

Müşterilerinin hayatlarında bir anı kalsın diye fotoğraf köşesi yaptığını ifade eden Aktar Bülent Durna, "Mutlu müşteri pozlarını yapmaya karar vermemin sebebi hayata biraz farklı açımdır. Hayatta her şey para değil ben burada ki tüm insanlarla aile bağı kuruyorum. Ben onların hastalıklarına şifa olmaya çalışıyorum. Hastalıklarına şifa olduktan sonra hayatlarında bir anı kalsın diye böyle bir köşe yaptım. Dünyada her şey geçicidir. Ama kurulan dostluklar ve gerçek sevgiler kalıcıdır. Çünkü bu dünyada hiçbir şeyi götüremiyorsunuz, yüreğinizdeki sevgiden başka. Bundan dolayı böyle bir şey yapmaya karar verdim. İnsanlar geliyor bu da benim komşum o da buraya gelmiş diyor. Aradan 5 yıl geçmiş ama bizim halen müşteri bağımız devam ediyor. Fotoğrafı görünce bu fotoğrafta ne kadar gençmişim ya da bu fotoğraftan sonra ne kadar değişmişim gibi diyaloglar yaşıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Bülent Durna Osmaniye Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title