Haberler

Osmaniye'de Teröristler Su Deposuna Saldırdı: 1 Yaralı

Güncelleme:

Osmaniye'de teröristler belediyeye ait su deposuna uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Olayda bir özel güvenlik görevlisi yaralandı.

Osmaniye'de Amanos Dağlarının eteklerindeki Karaçay Mesire Alanı'nda bulunan su deposuna saat 17.00 sıralarında PKK'lı teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açıp kaçtı. Olayda özel güvenlik görevlisi Mehmet Kiraz bacağından yaralandı. Kiraz, telsizden, "Merkez, saldırıya uğradık. Takviye gönderin" diye anons geçti.

BÖLGEYE EKİP SEVK EDİLDİ

Bunun üzerine bölgeye özel harekat polisleri, jandarma ve zırhlı araçlar sevk edildi. Ambulansla Özel Yeni Hayat Hastanesi'ne kaldırılan Mehmet Kiraz tedavi altına alındı.

MESİRE ALANI BOŞALTILDI

Mesire alanındaki vatandaşlar tahliye edilirken, teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kiraz Osmaniye Karaçay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (18)

cansu:

Vatan namustur vatana laf edenin dilinide nefesinide keseriz

80
16
yanıtYanıtla
rst:

Bu haber PKKnın çaresizliğini gösteriyor. Kalleşler yine karı kılığında sokağa dökülürler.

51
3
yanıtYanıtla
Han:

Hani pkklılar sınır dışına çıktıydı çözüm sürecinde? Bebek öldürenlere bu millet nasıl inanabilir?

39
4
yanıtYanıtla
osmaniyeliMobil-ANDROID:

sürekli avına çıkıyoruz akşam

18
6
yanıtYanıtla
adem:

Zehir için şimdi.

8
9
yanıtYanıtla
Sogomon:

Serefsizler

9
7
yanıtYanıtla
NısebinMobil-IOS:

MHP Doğu'ya giremezken biz MHP nin bölgesinde çirit atıyoruz

5
11
yanıtYanıtla
ANKARA DAKİ:

ya polis amça böyle hedeftesin siper alsana.

0
8
yanıtYanıtla
Osmaniyeli:

akp geç kaldın biz halk olarak bunlara taviz verilmeyeceğini biliyorduk sen Israr ettim sende kaybettin en önemlisi ülke kaybetti şimdi yanındayız ama vur emri verin artık

7
0
yanıtYanıtla
ex Mhp li olarak:

bahcelinin isi artik oyum hdpye Baris kazanacak

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title