Haberler

Osmaneli' de 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı.

Sabah saat 10.00'da Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlaması etkinliklerinde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde Türk bayrağı göndere çekildi. Sonrasında Jandarma Kıdemli Üstçavuş Feramuz Yıldız günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı. Yıldız, 30 Ağustos'un, Atatürk'ün önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ve beraberlik ruhu içresinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlığın aşkı ile yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferi olduğunu belirtti. Yıldız, Mustafa Kemal Atatürk'ün yaktığı özgürlük ateşinin yalnızca Türklerin değil dünyadaki ezilmiş bütün ulusların da hürriyet meşalesi olduğunu belirterek, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile dava arkadaşları ve bu toprakların bedelini canlarıyla ödeyen aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyor, kahramanlıklarıyla destanlar yazmış gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Şanlı zaferin 95'inci yıl dönümü Türk milletine kutlu olsun."

Program daha sonra çeşitli okullardan gelen öğrencilerin şiirlerini okumasıyla devam ederken, kutlamalar İlçe Kaymakam Vekili Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman'ın makamında tebrikleri kabulüyle sona erdi.

Programa Osmaneli Kaymakam Vekili Gölpazarı Kaymakamı Kadir Duman, Garnizon Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Başçavuş Rıza Gazel, İlçe Emniyet Müdür Vekili Yalçın Avcı, Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba,AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Zafer Seyyar, İl Genel Meclis üyeleri Hakan Özkan ve Orhan Uğur, Askeri Personel, Siyasi parti temsilcileri, daire amirleri, sivil toplum örgütleri, gaziler ve vatandaşlar katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Zafer Haftası Osmaneli Bilecik Güncel Haberler

title