Haberler

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den 1308 Osmaneli Belediyespor'a Teşekkür

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu 1308 Osmaneli Belediyespor, dün oynadığı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselme Play-Out müsabakasını kaybetmesinin ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den takımın takımın teknik heyet, futbolcular ve taraftara teşekkür etti.

Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu 1308 Osmaneli Belediye spor, dün oynadığı Bölgesel Amatör Lig (BAL)'a yükselme Play-Out müsabakasını kaybetmesinin ardından Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin'den takımın takımın teknik heyet, futbolcular ve taraftara teşekkür etti.

Başkan Münür Şahin yaptığı açıklamada, dün Bilecik Edebali Stadı'nda Bozüyük temsilcisi Vitra spor ile ilçelerin gurur kaynağı 1308 Osmaneli Belediye spor arasından BAL'a yükselme Play- Out müsabakasında son dakika golüyle mağlup olduklarını söyledi. Bu sonuç sonrası 1308 Osmaneli Belediye spor takımın teknik heyet, futbolcular ve taraftara teşekkür eden Şahin, açıklamasına şöyle devam etti;

"Bugün oynanan maçta centilmence mücadele eden ve güzel bir maç ortaya koyan her iki takımı da kutluyorum.İlimizi yine BAL Liginde temsil etmeye hak kazanan Vitra spor'a başarılar diliyorum. Takımıza mücadeleleri ve başarıları için bir kez daha teşekkür ediyorum.Bir alt yapı kulübü olarak Türkiye'de örnek alınacak kulübüz. Örf ve adetlerimize bağlı, milli değerlerimize sahip çıkan, inançlı, bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı sporcular yetiştirmek ve bu gençler içinden üst liglere, milli takımlara sporcular vermek hedefiyle yola çıkan kulübümüz. Faaliyet gösterdiğimiz 17 branşta gençlerimize ve çocuklarımıza spor yapma olanaklarını sunuyoruz. Yapmış olduğumuz spor tesisleriyle Bilecik ilinde en çok sportif tesise sahip belediye olduk. Tesis yatırımlarımıza yine devam ediyoruz. Osmaneli Bilecik'in Antalya'sı. Osmaneli ilçemizi spor kulüpleri anlamında kamp merkezi haline getireceğiz.2018-2019 futbol sezonunda Bilecik 1. Amatör Lig'de şampiyon olan takımımızın bugün oynadığı BAL Ligine yükselme maçını çok güzel bir futbola rağmen 1-0 kaybetmesi bizleri üzdü. Ama unutmayalım ki büyük başarılar sabırla, planlı bir şekilde mücadeleye devam etmekle kazanılır. O Yüzden bu sonuca üzülmüyor, çocuklarımızın mücadelesini alkışlıyoruz. Osmaneli her konuda örnek bir ilçedir ve her hedefine de birlik ve beraberlik içinde ulaşacağız" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Münür Şahin Osmaneli Bilecik Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title