Haberler

Ortak Değer Derneği Başkanı Kılıç'a 2 Ödül

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç’a Kızılay Genel Merkezi ve Malatya Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç'a Kızılay Genel Merkezi ve Malatya Devlet Hastanesi Yönetimi tarafından teşekkür plaketleri verildi.

Malatya Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinin düzenlenmesine katkıda bulunan Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç'a hastane yönetimi tarafından teşekkür plaketi verildi. Kılıç, "Sağlık çalışanlarımız için dernek olarak önümüzdeki yıl daha büyük bir organizasyon ile destek vereceğiz. Tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum" dedi.

KIZILAY'DAN PLAKET

Malatya'ya gelerek İnönü Üniversitesi kampüsünde Genç Butik Mağazasının açılışını yapan Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar tarafından Ortak Değer Malatya Derneği Başkanı Ergün Kılıç'a mağazanın açılması için verilen katkı için teşekkür ederek, plaket verdi. Kılıç buradaki törende, "Ortak Değer Malatya Derneği olarak başta İnönü Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Cemil Çelik ve Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar olmak üzere bu mağazanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Dernek olarak bu tür sosyal organizasyonların içinde yer almaya çalışacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ergün Kılıç Tıp Bayramı 14 Mart Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title