Haberler

Ortahisar Belediyesi çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme:

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1 Nolu Beşirli Mahallesi'ndeki birçok sokakta altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları asfaltlıyor.

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 1 Nolu Beşirli Mahallesi'ndeki birçok sokakta altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolları asfaltlıyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, yaptığı yazılı açıklamada, şehrin birçok mahallesinde TİSKİ ve diğer kurumların altyapı çalışmalarını hızlı şekilde sürdürdüğünü belirtti.

Çok büyük çaplı altyapı çalışmaları yapıldığını kaydeden Genç, şöyle devam etti:

"TELEKOM, EDAŞ ve TİSKİ kendi faaliyet alanlarıyla ilgili konularda gayretli bir şekilde gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Yağmur suyunun kanalizasyon sisteminden ayrılması, içme suyu hatlarının yenilenmesi, atık su arıtma tesisleri ve sahildeki kötü kokunun önlenmesi gerçekten uzun zamandır hayata geçirilmesini talep ettiğimiz konulardı. Tabii altyapı çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülürken üst yapının yeniden elden geçirilmesi gerekiyordu. Şimdi bu konular bütüncül bir yaklaşımla ele alınarak şehrimizin altyapısı daha modern ve nitelikli hale getiriliyor."

Yap-boz yapmamak için bütün kurumların birbirleriyle koordineli çalıştığını ifade eden Genç, şunları kaydetti:

"Biz de Ortahisar Belediyesi olarak altyapı çalışmalarının bütünüyle bitirilmesini bekliyoruz. Çalışmaları tamamlanan ve bize teslim edilen yerlerde planlı bir şekilde üst yapı çalışmalarına başlıyoruz. Kaldırımların yenilenmesi, bozulan asfalt ve beton yolların yeniden imal edilmesi için çok gayretli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan asgari düzeyde etkilenmesi için bütün tedbirleri alıyoruz. Yoğun çalışmalardan dolayı bazı şikayetlerin ve rahatsızlıkların olduğunu biliyoruz. Bu konuda biraz daha duyarlılık ve sabır bekliyoruz. Bu çalışmalar tamamlandığında kentimiz hem altyapı hem üst yapı olarak her anlamda rahatlayacak. Uzun süre altyapı çalışmalarına ihtiyaç duyulmayacak. Kentimizde yaşam standartları yükselecek."

Kaynak: AA / Güncel

Aras Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Fen İşleri Müdürlüğü Ahmet Metin Genç Ortahisar Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title