Haberler

70 yaşındaki adam, ormanda ensesinden vurulmuş halde bulundu; husumetlisi gözaltında

Güncelleme:

Çorum'da sabah ayrıldığı evine dönmeyen 70 yaşındaki Ahmet Yaşkan, ormanda ensesinden tüfekle vurulmuş olarak ölü bulundu. Jandarma, Yaşkan'ın husumetlisi olduğu iddia edilen H.K.'yi şüpheli olarak gözaltına aldı.

İskilip ilçesine bağlı Çatkara köyünde meydana gelen olayda orman alanında silah sesi duyanlar, hemen olay yerine gitti. Kanlar içinde hareketsiz yatan kişiyi görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

SABAH SAATLERİNDE EVDEN AYRILMIŞ

Yapılan kontrolde, ensesinden tüfekle vurulan kişinin Ahmet Yaşkan olduğu ve hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşkan'ın, sabah saatlerinde ayrıldığı evine bir daha dönmediği tespit edildi.

HUSUMETLİSİ GÖZALTINDA

Yaşkan'ın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından İskilip Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri, Ahmet Yaşkan'ın husumetlisi olduğu iddia edilen 21 yaşındaki H.K.'yi ise şüphe üzerine gözaltına aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Haberler

500

Yorumlar (1)

vatandaş rıza:

Normal katiller hırsızlar gapxcılar afla cıkarıldı suç işleyenleri iceri almıyorlarlan pandemi var diye ilgin vir ülke olduk ölenler öldürenler dolandıranlar her şey cvar 3 cocuk araba kacırıyor toplar 60 70 suc dosyası var cocukların en büyüğü 14 yaşında cocukların bu hükümetin syu cıktı sadece ekonomi değil egitim ve adli adli her türlu adliyelik vaka nereye gidiyoruz bilen varmı 5 maaş alanlar sosyal hizmettten yardım alanlar dislike atabilir

7
8
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title