Haberler

Talihsiz kadını ormana kaçırarak sandalyeye oturtup işkence ettiler

Güncelleme:

Boşanma aşamasında olduğu eşi ve onun ağabeyi tarafından ormana kaçırılan talihsiz kadın, işkenceye maruz kaldı. Ekiplerin başarılı operasyonuyla kurtarılan genç kadının hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İstanbul'da boşanma aşamasında olduğu eşi ve ailesi tarafından zorla bir minibüse bindirilip ormana götürülen Ceylan Yıldırım'a işkence yapıldı. Minibüsün GPS kaydını takip eden polis, 25 yaşındaki kadını ağır yaralı olarak kurtardı.

MİNİBÜS TESPİT EDİLDİ, EKİPLER HAREKETE GEÇTİ

İstanbul Sultanbeyli'de geçen pazar gecesi bir kadının zorla siyah bir minibüsle kaçırıldığı ihbarı yapıldı. Güvenlik görüntülerinden minibüsün plakasını belirleyen polis, GPS cihazı olduğu saptanan minibüsün izini sürdü. Beykoz'daki ormanda bir süre durduktan sonra tekrar hareket eden ve Kavacık'ta tekrar duran minibüsün bulunduğu sokaktaki eve operasyon düzenlendi.

EŞİ İLE BİR KİŞİ TUTUKLANDI, AİLESİ SERBEST KALDI

Ceylan Yıldırım evde ağır yaralı olarak bulundu. Eşi Ersin Yıldırım ve amcası Sait Yıldırım gözaltına alındı. Olayın diğer şüphelileri olduğu belirtilen Ali Y. (22), Dilek Y. (27) ve Burhan Y.'de (36) Pendik'te gözaltına alındı. 'Kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma ve kasten öldürmeye teşebbüs'ten sorgulanan Ersin Yıldırım ve Burhan Y. tutuklandı; Sait Yıldırım, Ali Y. ve Dilek Y. ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

"BENİ SANDALYEYE OTURTARAK İŞKENCE ETTİLER"

Hastanede tedavi gören Ceylan Yıldırım, polise verdiği ifadede, 2012'de Ersin Yıldırım ile evlendiklerini, iki çocukları olduğunu belirterek, "Bir yıl önce aramızda şiddetli geçimsizlik başladı. 6 ay önce evden ayrılarak babamın yanına gittim. Ailemle de bazı sıkıntılar yaşayınca sığınma evine geçtim. Olay günü annemin yüzüne biber gazı sıktılar. Eşim ve ağabeyi beni bir sandalyeye oturtarak işkence etti. Yediğim dayaktan bayıldım daha sonra ayıldığımda eşime beni hastaneye götürmesi için yalvardım" dedi.

"ÖLMEK İSTEMİYORUM"

Açıklamasının devamında büyük korku yaşadığını belirten Ceylan Yıldırım, "Ben bir anneyim. Anneler Günü'nde cehennemi yaşadım. Eşimin ailesinden 8 yıldır psikolojik şiddet yaşadım. Şimdi de işkenceye maruz kaldım. Lütfen sesimi duyun. Ölmek istemiyorum. Tek kalamıyorum, korkuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Ceylan Yıldırım Sultanbeyli 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

ADINI YAZ Y:

Eğer eşler boşanmak istemiyorsa ve istemiyorlarsa Bunu şiddetle değilde sevdiklerini ispat etmeleri lazım . . . hiç bir kadın kurulmuş düzenli yuvasını yıkmak istemez. . . . .

41
2
yanıtYanıtla
nsrn:

yarın ki haberi yazıyorum: adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmalarına karar verildi. Sonra ki günlerde okuyacağımız haberi yazmak bile istemiyorum.

41
2
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

MALESEF Kİ SÖYLEDİĞİN OLMA İHTİMALİ ÇOK YÜKSEK BELKİ BİR İHTİMAL BİR KAÇ YIL YATARLAR.

yanıt8
yanıt0
üzgün:

hakimler savcılar bunlarıda serbest bırakırlar adalet yok ki türkiyede adalete güvenmedik ginede güvenmiyoruz çok olaylar gördük ceza alması gerekipde serbest kalanları nasıl güvenelim tvlerde haber oluyor seyrediyoruz

35
3
yanıtYanıtla
HE HE:

İDAM EDİLSİNLER

30
2
yanıtYanıtla
Birol:

Devletin bu kadına yardım etmesi gerekiyor. Böyle şartlarda kimliği ve yaşadığı sehri değişmesi gerekir.

27
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

o aile insan olamaz. bir kkadına hep birlikte işkence ediyorlarsa o aile hep birlikte GEBERTİLMELİ. işkence nedir ya. siz kimsiniz . nerelisiniz ki nerenin zihniyeti bu hayvanlık. boşanmak istiyorsa boşarsın gönderirsin . bu ne hayvanlıktır bu ne mallıktır ya. bu ülkede adalet varsa o aileye de aynı işkence yapılmalı ve müebbet verilmeli.

25
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Ülkede adalet sıfır idam gelmediği sürece hapse atılıp işkence yapılmadığı sürece bu caniler herşeyi yapar

23
2
yanıtYanıtla
emin:

bu vakada kadın ölmemiş. ama ölmekten beter olmuş. . kısasa kısas. .

yanıt12
yanıt2
anti55:

Ülkede adalet sıfır derken, bu ülkede eskiden adalet vardı şimdilerde mi yok?

yanıt2
yanıt1
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title