Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, İzmir'de

İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konak ve Balçova ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

İzmir'de seçim çalışmalarını sürdüren Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Konak ve Balçova ilçelerinde esnafı ziyaret etti.

Eroğlu'nun Karabağlar Ordu caddesindeki ziyareti renkli görüntülere sahne oldu.

Cadde boyunca vatandaşları selamlayıp sohbet eden Bakan Eroğlu, uğradığı bir terzi dükkanında dikiş makinesinin başına geçerek elbise dikti, kumaş kesti. Dükkan sahibi Yılmaz Baba ile sohbet eden Eroğlu, evde zaman zaman ütü yaparak eşine yardımcı olduğunu söyledi.

Eroğlu, çiğköfte dükkanında, ustanın çiğköfte ve yayık ayran ikramını beraberindekilerle paylaştı.

Yol kenarındaki seyyar kavun tezgahında duran Bakan Eroğlu, apartmanın balkonunda kendisini izleyen kadına "Kavun yiyelim mi teyze" diye seslendi.

Eroğlu'nun, kavun satıcısına "Emekli olduktan sonra beni çırak olarak alır mısın?" sözleri gülüşmelere yol açtı.

Kendi dilimlediği kavunu basın mensupları ile AK Parti İzmir milletvekili adayı Talip Uzun'a ikram eden Eroğlu, satıcıya, kavunun parasını verdi.

Daha sonra bir emlakçıyı ziyaret eden Eroğlu, iş yeri sahibine İzmir'deki emlak piyasasını sordu. Çevredekilerin "İzmir'de ev satın almayı düşünüyor musunuz?" sorusunu ise "Seçimlerde paraya ihtiyaç oluyor. Para biriktirebilirsek küçük bir ev alacağım inşallah" şeklinde cevapladı.

Kaynak: AA / Yerel

Veysel Eroğlu Balçova Konak İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title