Haberler

Orduspor, Süper Lig'e Çıkmak İstiyor

Güncelleme:

Orduspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, "Yüzdük yüzdük, kıyıya geldik artık. Kıyıda boğulmak istemiyoruz." dedi.

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor'un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara, "Yüzdük yüzdük, kıyıya geldik artık. Kıyıda boğulmak istemiyoruz" dedi. 

Mor-beyazlı ekibin sözleşme imzaladığı Özkara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Orduspor'a başarılı olmak için geldiğini belirtti. 

Özkara, yarın oynayacakları Ankaraspor maçında takımın başında olacağını ifade ederek, şöyle konuştu:

"Bu maçın önemini Türkiye biliyor. Bizim için çok çok önemli bir maç. Bizim olduğu kadar Ankaraspor açısından da çok çok önemli. Her şeyden önce iki çetin takımın mücadelesi olacak. Biz, kazanmak istiyoruz, Ankaraspor da kazanmak istiyor. Takımda birlik ve beraberliğimiz çok iyi. Futbolcularımın da moral ve motivasyonu üst düzeyde. İnşallah çıkıp yarın ki maçı kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. Ama öncelikle şunu belirtmek isterim ki yüzdük yüzdük, kıyıya geldik artık. Kıyıda boğulmak istemiyoruz. Şu maç bizim için çok önemli. Taraftara olağanüstü ihtiyacımız var. Allah korusun kötü bir şey olsa bile play-off'tan iki sene önce bu takım çıkmıştı. Bu sene de aynı şansımız devam ediyor.  Orduspor takımı hiçbir zaman hedefsiz olmaz. Sezon başından beri de bir hedefi vardı. Şu anda biz ilk ikiden matematiksel olarak çıkmaya çalışacağız."

Orduspor taraftarlarını da değerlendiren Özkara, "Ben de bu yörenin insanıyım. Türkiye'de ve dünyada azalan seyirciye rağmen Ordu'nun seyircisi hiç azalmadan maçı izleyip takımına destek veriyor. Orduspor taraftarı takımını her zaman sever. Oynanan oyunda mücadele olunca yenilsen bile alkışlayan bir tarafa sahibiz. Biz de onlara laik olmaya çalışacağız" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Hüsnü Özkara Ankaraspor Orduspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title