Haberler

Orçun Kaptan 2 Sinema Filmiyle Birden Geliyor!

Güncelleme:

Seyirci bambaşka bir Orçun Kaptan izleyecek!

Yönetmenliğini Biray Dalkıran'ın yaptığı başrolleri Gizem Karaca, Barış Kılıç, Ayşen Gruda, Yıldız Kültür, Asuman Dabak, Serhat Özcan, Orçun Kaptan, Aslı Omağ, Emre Koç, Murat Serezli ve Görkem Yeltan'ın paylaştığı 'Seni Seviyorum Adamım' 21 Kasım'da izleyiciyle buluşacak. Filmde Gizem Karaca ve Barış Kılıç arasında ki romantik sahneler bir hayli ses getirecek

Başarılı oyuncu Orçun Kaptan, Seni Seviyorum Adamım'da Barış Kılıç'ın canlandırdığı Berk karakterinin en iyi arkadaşı Genco'yu canlandırıyor. İstanbul'dan Kıbrıs'a giden Berk'e destek olup, Ezel (Gizem Karaca) karakteri ile yaşayacağı aşka alt yapı hazırlıyor.

Filmde eşini oynayan Aslı Omağ (Betül) ile enerjisinin ilk günden itibaren çok iyi olduğunu belirten Orçun Kaptan "Aslı ve ben, geneli melodram olan filmin neşeli ayağıyız" şeklinde konuştu.

KIBRIS ŞİVESİ AVANTAJ OLDU!

Orcun kaptan'ı bu filmde oynamak istemesine en büyük sebep ise, fotoğrafçı eşi Deniz Kaptan ve ailesinin Kıbrıs'lı olması. Kıbrıs şivesine oldukça hakim olan Orçun Kaptan, karakterini canlandırırken çok keyif aldığını belirtiyor.

SEYİRCİ 'SONSUZ 2 'DE BAMBAŞKA BİR ORÇUN KAPTAN İZLEYECEK!

Orçun Kaptan'ın rol aldığı bir diğer film ise, Ocak sonu vizyona girecek olan, başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Özlem Tekin'in paylaştığı ve yönetmenliğini Ozan Uzunoğlu'nun yaptığı 'Sonsuz 2' ilk filmin devamı gibi gözükse de aslında bambaşka bir hikaye.

"Rüstem karakteri daha önce oynadıklarımdan çok farklı ve sürprizli bir karakter" şeklinde açıklama yapan başarılı oyuncu, alışılmışın dışında bir Orçun Kaptan karakteri ile izleyenleri şaşırtacağının sinyallerini veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orçun Kaptan Gizem Karaca Kıbrıs Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title