Haberler

Onur Büyüktopçu'dan bomba itiraf: Para karşılığı evlenmeyi düşündüm

Güncelleme:

Show TV ekranlarında yayınlanan "Damat Bayıldı" programını sunan Onur Büyüktopçu, konuk olduğu '2. Sayfa' programında öğrencilik döneminde para karşılığı biriyle evlenmeyi düşündüğünü açıkladı.

Sunucu ve oyuncu Onur Büyüktopçu, Kanal D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Büyüktopçu, "İngiltere'de öğrenciyken, orada kalmak için para karşılığı birisiyle evlenmeyi düşündüm. Bu işler yurtdışında böyle. Ben kimseye bu teklifi yapmadım ama araştırdım, sonra düşündüm bana göre bir iş olmadığını anladım. "

Geçtiğimiz sezon TV 8'de yayınlanan Yemekteyiz yarışma programını sunan ve geniş bir hayran kitlesi elde edenyerini Seda Sayan'a bırakmıştı. Son olarak Show TV ekranlarında yayınlanan programını sunan Onur Büyüktopçu öğrenciyken bir dönem İngiltere yaşadığını ve orada kalmak için para karşılığı birisiyle evlenmeyi düşündüğünü canlı yayında itiraf etti.Büyüktopçu, katıldığı 2. Sayfa programında bilinmeyenlerini anlattı.

"ÇALIŞMAK İÇİN PARA KARŞI EVLENMEYİ DÜŞÜNDÜM"

İngiltere'de öğrenciyken, orada kalmak için para karşılığı birisiyle evlenmeyi düşündüm. Bu işler yurtdışında böyle. Orada kaldıkça belli bir süre sonra; 'ben sana para vereyim benimle evlen, ben de burada oturma ve çalışma izini alayım para kazanayım' diye düşünüyorsun. Ben kimseye bu teklifi yapmadım ama araştırdım, sonra düşündüm bana göre bir iş olmadığını anladım. Çünkü evlenince 5-6 ay aynı evde yaşamak gerekiyormuş. 'Hani evlendim, oturum izni aldım sen yoluna ben yoluma' diye bir şey yok ben de vazgeçtim.

Onur Büyüktopçu'dan bomba itiraf: Para karşılığı evlenmeyi düşündüm

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Onur Büyüktopçu Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Berber mete:

Tipe bak tipe tipi tipi tip

20
4
yanıtYanıtla
Bwh:

Anlamadim kendine koca mı bulmuş?

10
6
yanıtYanıtla
MSDS:

Antalya''da Rus, Ukrayna Gürcistan vs ülkelerin kadınları bizim cahil gençlerin eline 7 - 8 bin dolar veriyor böyle nikah kıyıyor kadın gece kulüplerinde kendini pazarlıyor 7 sene sonra Türk nüfus kağıdı alınca adamı boşuyor . . Ama polis uyandı artık, bu numara kolay sökmüyor . .

9
4
yanıtYanıtla
Yazık:

Demek parayla bile evlencek birini bulamamış

6
4
yanıtYanıtla
RACO:

vah vah sen katlanamayacaktında karşındaki 5-6 ay sana katlanacaktı oda sana bayılıyodu sanki:)))

4
6
yanıtYanıtla
Veyley:

Düzgün birini bukmak hiç aklından geçmemiş, yazıklar olsun!

1
3
yanıtYanıtla
46:

Vay karizmam yeter diyon

2
1
yanıtYanıtla
ULAŞCAN:

HAYATINIZIN ANLAMI = PARA DEĞİL Mİ ZATEN?

3
0
yanıtYanıtla
BEN:

bu kadar gereksiz bir program ve bu kadar sacma sapan insanlar

3
0
yanıtYanıtla
KÜBRA:

BAŞLIK PARASI SADECE KIZLARA İSTENİR DİYE BİLİYORDUM. . KIZ SENDE BAŞLIKMI İSTİYON

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title