Haberler

'Kocanı Nasıl Öldürürsün' Başlıklı Yazı Kaleme Alan Ünlü Yazar Nancy Crampton Brophy, Kocasını Öldürdü

Güncelleme:

Kişisel blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı bir yazı kaleme alan yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

Blog sitesinde, 'Kocanı Nasıl Öldürürsün' başlıklı yazı kaleme alan ünlü yazar Nancy Crampton Brophy, kocasını öldürdüğü gerekçesiyle tutuklandı.

ABD'li yazar Crampton Brophy'nin, kocası Daniel Brophy'nin cinayeti ve yasadışı silah kullandığı gerekçesiyle tutuklandığı ifade edildi.

YAZARIN KOCASI, RESTORANDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

ABD'nin Oregon eyaletinde, 2 Haziran'da, 63 yaşındaki aşçı Daniel Brophy'nin, "Oregon Culinary Institute" restoranında ölü bulunduğu belirtildi.

Önce kitabını yazdı sonra kocasını öldürdü

GELEN TEPKİLER ÜZERİNE YAZIYI SİLMİŞ

Washington Post'un haberine göre; Crompton Brophy'nin 2011 yılında, "Kocanı Nasıl Ödürürsün"adlı bir blog yazısı kaleme aldığı ve gelen tepkiler üzerine yazıyı sildiği ifade edildi.

Cinayet hakkında çok zaman harcadığını söyleyen 68 yaşındaki yazarın, "The Wrong Husband" adlı romanında, sahte bir ölümle kocasını terk eden bir kadını anlattığı ifade edildi. Crompton Brophy'nin, "The Wrong Cop" adlı romanında ise evliliğinin her günü kocasını öldürme hayalini kuran bir kadını anlattığı belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri 3.Sayfa Komik - İlginç Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Şenay:

Kocası öldüğü için sevinen kadınlar var...ben biliyorum..

12
1
yanıtYanıtla
alper:

evet tipin de hayır yok bir de yaşlısın utanmadın mı bu halinle öldürmeye kocan sana ne yaptı dilerim sen de hapiste ölürsün hesabını öteki tarafta verirsin artık

8
0
yanıtYanıtla
Yorumcu:

Tipinde hayır yok...

4
2
yanıtYanıtla
Zafer:

Korku filmlerindeki karakterler gibisin adam senle evlenmekle sonunu hazırlamış zaten

6
0
yanıtYanıtla
baba:

kocanin ust kafayi etkisiz hale getirecegine alt kafayi etkisiz yap adam rahatlasin mutlu ol git ne gerek cinayete

4
2
yanıtYanıtla
180derece:

Şimdi sen İyi mi yaptın kötü mü yaptın diye biz de sabahlara kadar kafayı yiyeceğiz. Basit problem devri geçti arkadaşlar..ikikereiki yi özledim be..

3
1
yanıtYanıtla
Degenek:

Fotoğraf kocasının resmi herhalde..

3
0
yanıtYanıtla
Gaffur:

Şu testisi su yolunda

2
0
yanıtYanıtla
erkegin degeri:

bir kadinin erkegi olurse ortada kalir cocuklari bakmaz

0
2
yanıtYanıtla
büşra:

erkege siddetede karsiyim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title