Haberler

Omü'de 'Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi' Başladı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü’nün düzenlediği ’1. Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi’ başladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi(OMÜ) Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölümü'nün düzenlediği '1. Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi' başladı.

OMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kongreye OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Kurt, Ziraat Fakültesi Tarımsal Biyoteknoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ahmet Okumuş ve öğretim üyeleri katıldı.

"BİRÇOK ALANDA ARAŞTIRMAYA AÇIK BİR ALAN"

Programda açılış konuşması yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, '1. Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi'nin düzenlemek çok önemli bir kilometre taşıdır. Günümüzde hep bilişimin, teknolojinin çok önemli olduğunu söylüyoruz ama bunun yanında bir diğer alanın biyoteknoloji olduğunu düşünüyorum. Aslında o kadar zengin bir alan ki ilaçtan tutun gıdaya kadar birçok alanda araştırmaya açık bir alan. Türkiye'de olduğu gibi bölümümüzde de biyoteknoloji 4-5 yıl çok önemli yerlere geldi. Daha da iyi yerlere gelecektir. Başarılı ve verimli bir kongre olmasını diliyorum" dedi.

'1. Ulusal Tarımsal Biyoteknoloji Kongresi' 1-3 Haziran tarihleri arasında OMÜ AKKM'de devam edecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hüseyin Akan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title