Haberler

Ölümünden 7 Yıl Sonra Toprağa Verildi

Yalova'da 2005 yılında kaybolduktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında öldürüldüğü belirlenen ve cesedine ait kemik parçaları bulunan Fatih Geçer'in cenazesi, toprağa verildi...

Yalova'da 2005 yılında kaybolduktan sonra geçtiğimiz Şubat ayında öldürüldüğü belirlenen ve cesedine ait kemik parçaları bulunan Fatih Geçer'in cenazesi, toprağa verildi.

2005 yılında Samanlı köyündeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan, geçtiğimiz Şubat ayında ise öldürüldüğü belirlenen Fatih Geçer'in, Paşaköy'de boş bir arazide cesedine ait olduğu sanılan bazı kemiklere ulaşılmıştı. Polisin bulduğu kemikler üzerinde kriminal laboratuvarda yapılan incelemeler sonucunda cesedin 1981 doğumlu Fatih Geçer'e ait olduğu kesinleşti.

Cesedi yakınlarına teslim edilen Fatih Geçer'in tabutu ilk olarak ailesinin Kurtuluş Sokak'taki evine getirildi. Burada anne Şengül Geçer ile baba Fethi Geçer tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Anne Şengül Geçer, oğlunun katillerinin cezalandırılmasını istediğini belirterek "Benim oğlumun kimseye bir kötülüğü yoktu. Polislerden Allah razı olsun, yıllar sonra en azından onun bize cenazesini teslim ettiler" dedi. Anne Geçer, torunu Arda'ya sarılıp ağlayarak "Fatihimin yerine onu koydum" dedi.

Baba Fethi Geçer ise "Gençlere tavsiyem arkadaşlarını iyi seçsinler, kimseye güvenmesinler. Bize bunu evimize girip çıkan, ekmeğimi yiyen insanlar yaptı. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın. En azından oğlumun cenazesini toprağa verebiliyorum" diyerek gözyaşı döktü.

Baba Geçer, yargılanması halen devam eden cinayet zanlılarına da tepki göstererek "Kızımın nikahında dua eden insanlar bunu yaptı. Aynı insan gözünün yaşına bakmadan oğlumun canını aldı" dedi.

Fatih Geçer'in cenazesi Samanlı Köyü Camisi'nde öğle ezanı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

-Olay-

Yalova'nın merkeze bağlı Samanlı köyünde bakkal işletmeciliği yapan Sinan Yiğit ve annesi Naciye Yiğit'in öldürülmesi olayını araştıran Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayın zanlıları Hüseyin D. ile Erkut A.'yı gözaltına aldı. Köyde imamlık yaptığı belirtilen Hüseyin D. ile Erkut A'nın ifadelerinde 2005 yılından bu yana kayıp olan Fatih Geçer'i de öldürdükleri anlaşılınca polis soruşturmayı derinleştirdi.

Zanlıların tarif ettikleri Paşaköy'de boş bir arazide yapılan arama çalışmaları sonucunda Fatih Geçer'e ait olduğu sanılan bazı kemiklere ulaşıldı. Kemikler üzerinde yapılan kriminal incelemede cesedin Fatih Geçer'e ait olduğu kesinleşti.

Öte yandan; Hüseyin D. ile Erkut A'nın, "anne-oğul cinayeti"yle ilgili yargılanmalarına, Yalova Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam ediliyor.

Muhabir: Nedim Güler / İsmail Ersan / Harun Kaymaz

Yayıncı: Şükran Yücel - YALOVA

Kaynak: AA / Yerel

Sinan Yiğit Paşaköy Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title