Haberler

Ölüm Bizi Gözetliyor Filmi

“My Little Eye”da anlatılan olayda Reality Webcast adlı bir televizyon kanalı vardır. Üçü erkek ikisi kız beş genç ile anlaşma yaparak onları Kuzey Amerika’da Nova Scotia’da bulunan ıssız bir eve gönderirler. Altı ay boyunca dış dünyayla tüm bağları kopacaktır. Tüm hareketleri odalara ve koridorlara yerleştirilmiş kameralar aracılığıyla 24 saat internette canlı yayınlanacak; o evden ayrılmamayı başarmaları halinde 1 milyon dolarlık büyük ödülü paylaşma hakkını elde edeceklerdir.

Issız evdeki ilk günler çok da ilginç geçmez. Ancak zaman ilerledikçe birtakım tuhaf olaylar meydana gelir. Artık birisinin kendileriyle ölümcül bir oyun oynamakta olduğundan kuşkulanmaya başlarlar. Evdeki gerilim oranı iyice artmıştır ama hiçbirisinin fazla düşünecek gücü kalmamıştır.

Grup içinde başlangıçta var olan uyum ve iyiniyet ortamı, bir yandan dondurucu hava koşulları, bir yandan yetersiz yiyecek stokları yüzünden hızla azalmaya başlar. Bu arada programın organizatörleri de boş durmayıp yarışmacıların beyin sağlıklarıyla oynamaktadırlar. Bunlar arasında Emma’nın yatağına kanlı bir çekiç bırakılması, yarışmacıların yiyecek stoğunun kesilmesi gibi komplolar vardır.

Paranoya ve güvensizlik ortamı evi bir anda adeta alev gibi sarar. Ancak Rex herkesi sükunetini korumaya çalışır ve bunu “Bizimle oyun oynuyorlar” cümlesiyle dile getirir. Ayrıca bu işte program organizatörlerinin de payı olabileceğini şu cümleleriyle dile getirir: “Başarmamızı istemiyorlar. Çünkü bize para ödemeye niyetleri yok.”

Danny’e çok sevdiği büyükbabasının ölüm haberinin gelmesiyle oyun beklenmedik boyutlar kazanır. Cenaze törenine yetişebilmesi için evden hemen ayrılması gerekmektedir. Acaba bu haber doğru mudur yoksa evden bir kişinin ayrılması ve oyunun bitmesi için organizatörlerin yeni bir kandırmacası mıdır? Danny kendi hırslarıyla başa çıkmaya çalışıp iç hesaplaşma yaşarken evdeki diğer dört kişi de evi terk etmemesi için ona sürekli baskı yapmaktadır.

Gerilim ve kararsızlık ortamı hızla tırmanırken yarışmacılardan bazılarının aklına ödüldeki kendi paylarını artırma çözümü de gelir. Aralarından bir tanesinin eksilmesi halinde bunun doğal bir ölüm olması halinde kendi payları artabilecektir. Belki de cinayet?

Artık evde hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Yönetmen: Marc Evans

Senaryo: James Watkins, David Hilton

Oyuncular: Laura Regan, Stephen O'Reilly, Kris Lemche, Jennifer Sky, Sean Cw Johnson

Filmin Türü: Korku, Gerilim,

Orijinal Adı: My Little Eye

Yapım Yılı: 2002

Yapım Ülkesi: İngiltere/ABD/Fransa/ Kanada

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 95 dk.

Resmi Sitesi:

Dağıtıcı Firma: UIP Filmcilik

Vizyon Tarihi: 27.06.2003

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title