Haberler

Ölmez ve Köroğlu'ndan Sürpriz Klip

Radyo programcısı ve şair Ömer Köroğlu, 'Kalbimin Ritmsiz Sevgilisi' şiirini, İzmirli müzik adamı ve çok yakın dostu Ersin Kuşkanat'ın 'Bana Seni Versinler' şarkısının müziği ile birleştirip harika bir klipte buluşturmuştu.

Radyo programcısı ve şair Ömer Köroğlu, 'Kalbimin Ritmsiz Sevgilisi' şiirini, İzmirli müzik adamı ve çok yakın dostu Ersin Kuşkanat'ın 'Bana Seni Versinler' şarkısının müziği ile birleştirip harika bir klipte buluşturmuştu. Yönetmenliğini Caria Production Ayberk Özsoy'un yaptığı klipte O Ses Türkiye yarışmasından tanınan Fatma İşcan, Ömer Köroğlu'na eşlik etti.

Köroğlu, Orhan Ölmez'in sahibi olduğu Ölmez Müzik'le anlaşarak birlikte çalışma kararı aldı. Ölmez ise imzalar atıldıktan sonra sahne aldığı mekanda, Ömer Köroğlu'nu da sahneye davet etti ve "İşte çok yakında muhteşem projelere imza atacağımız Ömer Köroğlu ile o şiiri sahnede canlı olarak dinleyeceksiniz" diyerek Köroğlu'na sürpriz yaptı. Köroğlu, çok yakında Ölmez Müzik'le klibin artık tüm Türkiye'de izlenip sevileceğini belirtirken, en çok istenen diğer iki şiiri için de kolları sıvadıklarını ifade etti. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Ömer Köroğlu Türkiye Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title