Haberler

Öldürdüğü hamile kız arkadaşının cansız bedenini yol kenarına atarken görüntülendi

Güncelleme:

New York'ta hamile sevgilisini öldüren caninin genç kızın cansız bedenini yol kenarına attığı anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

New York'ta 29 yaşındaki Goey Charles isimli adamın öldürdüğü 29 yaşındaki hamile kız arkadaşı Vanessa Pierre'in cansız bedenini arabadan çıkarıp yol kenarına attığı görüntüler New York polisi tarafından yayınlandı.

GÜVENLİK KAMERASI ELE VERDİ

Genç kadının cansız bedeni vatandaşlar tarafından bulununca New York polisi soruşturma başlattı. Polis, kadının cesedinin bulunduğu bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde kadının cansız bedeninin erkek arkadaşı tarafından arabadan indirilip yol kenarındaki çalıklara attığı tespit edildi. Katil sevgili kısa sürede gözaltına alındı.

BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cansız bedenin adli tıp tarafından incelenmesinden sonra kadının, boğazına sarılan bir tişörtle boğularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Hamile sevgilisini öldüren Goey Charles, tutuklanıp cezaevine gönderilirken; cinayeti neden işlediği ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

New York 3. Sayfa Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

TTT:

şu araba amerikada 20. 000 dolar. asgari ücretleri 3000-3500 dolar yani 7 ayda şu arabayı alabiliyorsunuz. türkiyede olsa şu arabayı 50 senede anca alırsınız ki zaten ölmüş oluyorsunuz

17
10
yanıtYanıtla
bilen:

ekonomik yorumu şu dramatik haberin üzerine yazabildiğin sürece sen o arabayı rüyanda görürsün

yanıt5
yanıt3
Hasan:

İnsanlar insan olmakdan çıkarak canavara dönüşüyor.

8
0
yanıtYanıtla
adil:

Tam bir medeni insan işte erişmek için dininizi terk ettiğiniz ülkenin durumu.

4
3
yanıtYanıtla
KARA KUYU:

. . . terk etmeden kalanlardan ne haber? kadinlari kesip kesip varillere koyup yaktikdan sonra betonla günahlarini kapatiyor, gavur gene daha insafli, sadece yol kenarina birakdi. Bizimkilerin yaptiklarina o bahs ettigin gavur memlekette ''overkill'' denir ve nadir görülür seninkilere nazaran. Bence sen kendi rezaletlerinle ugras baskasini gösterecegine.

yanıt0
yanıt1
Şaman:

Ustam tandırda yakılan adamı unutmadık, kebap olarak dağıtalını da lütfen başka ülkeleri kötülerken iğneyi kendimize batıralım

yanıt1
yanıt0
Arabayı görünce:

Arabayı görünce Türkiye'' de olmadığını anlamıştım :)

2
3
yanıtYanıtla
Bomboş:

Nasıl milletiz ya nelerle uğraşıyoruz. Bizi bu kadar aç hale getiren kendimiz utanalım

2
3
yanıtYanıtla
ali:

İnsanlık dışı suçlar işleyenler, medeni kanunlarla yargılanmayı haketmiyor. Aynı şekilde vahşice cezalandırılmaları gerekir.

2
1
yanıtYanıtla
fe:

orada hiç olmazsa idam var tasarlayarak öldürme p kadar idamla sonuçlanıyorabd ile kıyaslamayın o kanunlar burada olsa ona şükredersiniz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title