Haberler

Okullar Arası Bilgi Yarışması İl Finali Yapıldı

Öğrencilerin bilgi ve kültür yetenekleri doğrultusunda yapılan İlköğretim ve Liseler Arası Bilgi Yarışması'nın Mersin İl Finali yapıldı.

Öğrencilerin bilgi ve kültür yetenekleri doğrultusunda yapılan İlköğretim ve Liseler Arası Bilgi Yarışması'nın Mersin İl Finali yapıldı.

Özel İçel Koleji'nde gerçekleştirilen il finaline Toroslar Kaymakamı Kaya Çıtak, Mersin İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kamil Çelebiyılmaz, Şube Müdürü Mustafa Anteplioğlu ile Toroslar, Akdeniz, Yenişehir ve Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürleri katıldı.

İl finalinde 13 ilköğretim okulu, 13 lise yarışırken, öğrenciler birinci olmak için kıyasıya mücadele ettiler. Yarışmada, ilköğretim okulları arasında yapılan il finalinde Toroslar 19 Mayıs İlköğretim Okulu birinci olurken, Silifke Cengiz Topel İlköğretim Okulu ikinciliği, Gülnar Atatürk İlköğretim Okulu da üçüncülüğü elde etti. Liseler Arası Bilgi Yarışması'nda ise Mezitli İçel Anadolu Lisesi birincilik, Akdeniz ilçesi Mersin Fen Lisesi ikincilik, Mut Anadolu Lisesi üçüncülük kazandı.

Yarışma sonunda katkılarından dolayı İçel Koleji Müdürü Adnan Dölekoğlu'na, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Anteplioğlu tarafından plaket verildi. Ayrıca dereceye giren öğrencilere de ödülleri verildi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Toroslar Akdeniz Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title