Haberler

Okulda çekilen görüntü velileri ayağa kaldırdı! Müdür yardımcısı hakkında inceleme başlatıldı

Güncelleme:

Antalya Konyaaltı ilçesinde bulunan Hurma Ortaokulu'na bir hafta önce müdür yardımcısı olarak atanan Fatma Yıldız Coşkun'un öğrencilere yönelik ifadeleri, veliler arasında ve sosyal medyada büyük tepki çekti. Öğrencilere seslenen Coşkun'un okul temizliği ile ilgili öğrencilere hakaret ettiği görüntülerin ardından Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

Okul bahçesinde toplanan öğrencilere mikrofonla seslendiği sırada bir veli tarafından kayda alınan videoda, Coşkun'un öğrencileri okul temizliği konusunda azarladığı, hakaret ve tehdit dolu sözler sarf ettiği görüldü. Velileri ayağa kaldıran görüntülerden sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü konuyla ilgili inceleme başlattı.

ÖĞRENCİLERİ TEHDİT ETTİ

Paylaşıldıktan sonra kısa süre içinde gündem olan videoda Coşkun'un "Sizin ağzınızı yüzünüzü dağıtırım, ben konuşuyorum burada. Sen gönüllüsün galiba toplamaya, toplatayım mı sana? Dinlemediğine göre... Bakın tekrar söylüyorum. İlk ve son kez uyarıyorum. Okul temizliğinden siz sorumlusunuz. Sizin pislettiğiniz yeri ben temizlemek zorunda değilim. İnsana yakışır şekilde, öğrenciye yakışır şekilde davranın" dediği görülüyor.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Antalya Güncel Haberler

500

Yorumlar (40)

Orhan Dik :

Tamam da küfür etmemiş? Resmi olarak kapalı ortamda tehdit etmemiş? Abartılı bir haber. Velinin çevresi var herhalde haber yaptırıyor. Biraz argo kullanmış ama o öğrencileri zaptetmek kolay mı? Arada kaynatan öğrenciye bazen sert çıkışmak gerekebiliyor. Saçma haber.

297
76
yanıtYanıtla
Gökhan Kağnıcı:

Doğru söylemiş o yaşa gelip de halen tuvalet adabı öğrenme miş öğrenci dolu tuvalet yap bırak ne su dök ne kadar elini yıka müdür yardımcısı bunları gördüğü için sınırlı bir şekilde cevap vermiş bu video çekip koyan kişi önce kendisini yargılansın bence müdüre hanım son derece haklı

246
102
yanıtYanıtla
Sitare Duygu:

Müdüre Hanım'ın haklı olması karşısındaki çocuklara hakaret edici tehdit edici konuşmasını masum göstermez ne demek agzınızı kırarım dağıtırım yavaş olsun o müdüre hanım eğitimciye bak bu ve bunun gibilerin eğitim verdiği insancıklar da kafalar yanık sonra nesil bozuk bozuk tabii velhasıl kelam insan olabilmeyi edep ve adapla konuşup davranabilmeyi başarmak yetenek işi

yanıt1
yanıt1
Melek :

Yani ne yapmış hocanım okul öğretim kadar eğitiminde verildiği yerdir kızmasınmı hakaret yok küfür yok temizliğe yardım edin demiş ne var bunda o kadar öğrenciyle değil beş tanesini siz idare edemezsiniz lütfen öğrenciyi bu kadar şımartmayın öğretmenleri ayaklar altına attığınızın farkına varın disiplin olmayan yerde eğitim öğretim olmaz

248
66
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Eğitimci az bile demiş.Millet kabahati kendinde arasın.Çocukları şımarık saygısız yetiştiren veliler siz önce kendinize bakın.Çocuklar sizin aynanızdır.

258
56
yanıtYanıtla
Selahattin Turan:

bu lafları özel okuld dese ya özel okuldakiler çok mu düzgün şımarık yok mu içlerinde devlet okulları pislik içinde ne bir temizlikçi var ne de okulların çoğunda ne bir güvenlik ne bir kamera var çoğu bakımsızlıktan dökülüyor artık kendi kendine yıkılan okullar bile var.Eğitimci dediğin bu şekilde konuşma hakkını kimde bulmuş misal ben karşıma dizip istediğim hakareti edebilir miyim o kimki istediği hakaretleri yapabiliyor eğitimci olması hakaret edebilieceği anlamına gelmez

yanıt43
yanıt96
ibrahim özen :

Dogru söyluyor hoca hanım . bunda ne var yanı. eti senın kemıgı benım der verırdı babalarımız bızı okula. baba ogretmen dövdü deyınce bırde evde dayak yerdık.ogretmen dovduyse sen suclusundur diye. Hoca hanıma destek verıyorum .

228
75
yanıtYanıtla
bayx yorumcu:

müdür haklı valla hiç dikkat etmiyorlar

216
64
yanıtYanıtla
Yunus :

Çocuğu okula eğitim alsın diye gönderiyorsun, şiddeti öğreniyor. Bu ülkede en büyük sorun gençler örnek alacağı kişiyi bulamıyor. Öğretmen şiddet eğilimliyse öğrencide aynı olur. Birde millet öğretmene hak vermiş. Bu millete her şey müstahak diyecemde ayıp olacak.

72
186
yanıtYanıtla
Gökhan Kağnıcı:

Düşüncen yanlış şiddet evde başlar dışarıda devam eder önce aile kendi üzerine düşeni yapacak Sonra öğretmenlerre emanet edecek veli evinde bir çocuğuna temizlik konusunda biseyler öğretmemis ise müdüre hanım yaptığı çıkış çok doğru Orada en az 1000 öğrenci okur herşeyin hesabını yapıp öyle cevap verin

yanıt87
yanıt18
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title