Haberler

Okan Bayülgen'den Diriliş Ertuğrul Ekibine Cevap

Güncelleme:

Okan Bayülgen, Diriliş Ertuğrul ekibine alayla karışık cevap verdi. Okan Bayülgen, Diriliş Ertuğrul ekibine ne söyledi?

Altın Kelebek Ödül töreninde en iyi dizi ödülünü alan Diriliş Ertuğrul'un senaristi Mehmet Bozdağ, kendisine konuşma fırsatı verilmediği gerekçesiyle ödülünü geri iade etti. Dizi oyuncularından Cavit Çetin Güner ise sosyal medyada ödülün fotoğrafını çekti ve "Pabucum daha değerli." notuyla paylaştı. Bunun üzerine ödül töreni sırasında Okan Bayülgen, Diriliş Ertuğrul ekibine alayla karışık cevap verdi. Bayülgen; Diriliş Ertuğrul dizisi ilk ödül alan işlerden biriydi. Ve buraya geldiklerinde bu konuyla ilgili 'baştan tembihlediğimiz' bir hostesimiz tarafından alelacele çekilip götürüldü. Teşekkür etme imkanı bile bulamadılar. Bu açıdan, ben de Diriliş Ertuğrul'u hiç de seyretmediğim için kendilerine söz vermek istiyorum. Bundan sonra her gün seyredeceğim. O gün yayınlanmasa bile ben ekran başında olacağım.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNÜ NEDEN İADE ETTİ?

Bu yıl ki Kelebek Ödülleri törenine Diriliş Ertuğrul Dizisi damgasını vurdu. Yılın en iyi dizisi ödülü Diriliş Ertuğrul'a verildi. Ödül'ü almak için sahneye çıkan dizinin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ, ödülünü aldıktan sonra konuşturulmadan kulise gönderildi. Olanlar bundan sonra oldu, dizinin oyuncusu Cavit Çetin Güner, ödülü ayağının dibine koyup çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından olay yaratan bir yorumla paylaştı. Bunun üzerine ödül töreninin sunucusu Okan Bayülgen, adeta gösterilen tavırla alay edercesine, törende bir konuşma yaptı. Saatler gece yarısını geçtiğinde ise dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, ödülü iade ettiğini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

"Değerli İzleyicilerimiz; 43. Pantene Altın Kelebek Ödüllerinde Diriliş Ertuğrul Dizisi, izleyici oylarıyla diğer bütün ödül törenlerinde olduğu gibi Yılın En İyi Dizisi Ödülü'nü haklı olarak almıştır. Yayınlandığı 3 sezon ve 65 haftadır bütün reyting gruplarda birinci olan ve reyting rekorlarını kıran, Türkiye ile birlikte 30'dan fazla ülkede yayınlanan Diriliş Ertuğrul Dizisi bileğinin hakkıyla ve siz değerli izleyicilerimizin oylarıyla haklı bir ödül daha aldı.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

Diriliş Ertuğrul Mehmet Bozdağ Okan Bayülgen Çetin Güner Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title