Haberler

Öğretmen Çift Gözyaşları İçinde Son Yolculuklarına Uğurlandı

Öğretmen çift gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı Karacabey'de eğitim camiası yastaBURSA - Bursa'nın Karacabeyli ilçesinde öğretmen çiftin trafik kazasında hayatını kaybetmesi eğitim camiasını yasa boğdu.

Öğretmen çift gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı

Karacabey'de eğitim camiası yasta

BURSA - Bursa'nın Karacabeyli ilçesinde öğretmen çiftin trafik kazasında hayatını kaybetmesi eğitim camiasını yasa boğdu. Öğretmen çift gözyaşları içinde son yolculuklarına uğurlandı.

Kaza, Bandırma-Bursa kara yolunun 12'nci kilometresinde meydana geldi. Bandırma'dan Bursa istikametine giden Baki Ü. idaresindeki 16 TR 957 plakalı otomobil ile İsmail Yaman'ın kullandığı 10 E 5759 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada, İsmail Yaman olay yerinde hayatını kaybederken, hanımı Esra Duman Yaman ve 2 yaşındaki oğlu Kerem ise yaralandı. Kazada Baki Ü. yara almazken, otomobilde bulunan arkadaşı İsmail K. ise sıkıştığı yerden itfaiye ekiplerince çıkarıldı. Yaralılar ambulanslarla Bandırma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. durumu ağır olan Esra Duman Yaman ve oğlu Kerem Balıkesir Şehir Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak genç kadın burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çiftin çocukları 2 yaşındaki Kerem Yaman'ın ise aynı hastanede tedavisi sürüyor.

Öte yandan, olay yerinde ölen İsmail Yaman'ın Karacabey ilçesinde Dağkadı İlkokulu'nda müdür yardımcısı, eşi Esra Duman Yaman'ın ise Karacabey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde görev yaptığı öğrenildi. Yaman çiftinin ölüm haberini alan yakınları ve meslektaşları yasa boğulurken, kazayla alakalı tahkikat sürüyor.

İsmail Yaman ve eşi Esra Duman Yaman için Karacabey'in Gazi Mahallesi'nde bulunan evlerinin önünde helallik alındı. Cenaze Karacabey Kaymakamı Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, şube ve okul müdürleri ile meslektaşları katıldı. İsmail Yaman'ın anne ve babası gözyaşlarına boğulurken, törene katılan meslektaşları gözyaşlarına hakim olamadı.

İsmail Yaman'ın memleketi Bolu'da, eşi Esra Duman Yaman'ın ise memleketi İzmir'de toprağa verileceği öğrenildi.

Öte yandan kazadan yaralı olarak kurtulan, kalçasında ve kaburgasında kırık olan 2 yaşındaki oğulları Kerem Yaman'ın ise yoğun bakımdan çıktığı ve hayati tehlikeyi atlattı öğrenildi. Minik Kerem'in yakınlarının talebi üzerine İzmir'de bir hastaneye sevk edileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Karacabey 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title