Haberler

Öğrencilerini dövdüğünü itiraf eden öğretmen, velilerin hışmına uğradı

Güncelleme:

Tayland'da kreşteki öğrencilerine şiddet uygulayan öğretmen, bu durumu veli toplantısında itiraf edince ortalık karıştı. Velilerin saldırdığı öğretmenin okuldaki görevine son verildi.

Tayland'da Nonthaburi şehrindeki bir kreşte 30 yaşındaki Ornuma Ploadprong'un 3-4 yaşlarındaki öğrencilere şiddet uyguladığı anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Veli toplantısında bu durumu itiraf eden öğretmen, çocukların anne babaları tarafından dayak yedi.

KAFALARINI MASAYA VURMUŞ

Kreşe ait güvenlik kamerası görüntülerinde, Ploadprong'un öğrencilerin kafalarını masalarına vurduğu, kulaklarını büktüğü görüldü. 24 Eylül'de yapılan veli toplantısında ise öğrencilere şiddet uyguladığını itiraf etti. Ortaya çıkan görüntülerin ardından öğrenci velileri öğretmene saldırdı.

İŞİNE SON VERİLDİ

Ploadprong'un okuldan kovulduğu ifade edilirken, öğrencilerde kalıcı bir travmatik durum olup olmadığını anlamak için psikolojik testten geçirilecekleri ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Tayland Haberler

500

Yorumlar (13)

ATALI:

O kadar çocugu o velilere verseler bir hafta içinde o çocuklardan kaç tanesi hayatta kalır.Egitim işi çok zor stresli bir iş.Bazı yerde söz bazı yerde azar bazı yerde dayak atılır.Bu egitim vazgeçilmez kuralıdır.

6
38
yanıtYanıtla
one:

kafayi masaya vurmakmi vazgecilmez kural?

yanıt4
yanıt1
Bilirkişi:

MAL beyanı

yanıt7
yanıt0
a:

aynen mal beyanı

yanıt2
yanıt0
Ceyhanlı:

Gel ben sana bu dayak atayım beynin normale döner belki

yanıt3
yanıt0
Altan:

Senin gibi beyin özürlüler olduktan sonra. Aynısını senin çoçuguna yapsa ne yaparsın merak ettim

5
0
yanıtYanıtla
Serap:

Darisi Türkiyenin başina. Yanlis anlamayin. Kreşde döven bakicilari dövmek. Akillari başlarina gelsin. Bidaha yapmasinlar

4
0
yanıtYanıtla
Tuğba:

Oğlum 4 yaşında içim sızladı

3
0
yanıtYanıtla
razor:

türkiyeyedede bu görüntüleri görmek istiyoruz

3
0
yanıtYanıtla
cosmos:

o öğretmen pikette çalışsın

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title