Haberler

Öğrencilerin İl Emniyet Müdürü Ateş'i Ziyareti

Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ovacık ilçesinden kendisini ziyarete gelen çocukları makamında ağırladı.

Tunceli İl Emniyet Müdürü Doğu Ateş, Ovacık ilçesinden kendisini ziyarete gelen çocukları makamında ağırladı.

Doğu Ateş, Ovacık ilçesindeki çeşitli okullardan gelen ilkokul ve ortaokul öğrencilerini İl Emniyet Müdürlüğü girişinde karşıladı.

Daha sonra öğrencileri makamında ağırlayan Ateş, Tunceli Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel ile birlikte Ovacık ilçesine yaptıkları ziyarette bir okuldaki öğrencilerin, ilçede sinema olmadığı için sinemaya gitmek istedikleri yönünde bir istekte bulunulduğunu anımsattı.

Öğrencilerin sinema isteklerini yerine getirmek amacıyla proje hazırladıklarını ifade eden Ateş, "Bir proje yapalım sinema görmeyen ve sinemaya gelmek isten tüm öğrencilerimizi Polisevimizdeki sinemamıza getirelim dedik. Şu ana kadar Tunceli merkez ve ilçelerimizden sinemaya gitmek isteyen 540 öğrencimize sinema keyfi yaşattık. Sağ olsun Valimizin (Tuncay Sonel) talimatlarıyla İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim ve Kaymakamlıklarla birlikte sinemaya gitmek isteyen tüm çocuklarımızı ağırladık. Bizden 540 öğrenci talepte bulunmuştu ve sizler son grup olarak sinemaya gideceksiniz."

Sinema için gelen tüm öğrencileri kamu kurumlarını tanımaları için çeşitli yerlerde ağırladıklarını belirten Ateş, bu kapsamda, Valilik, Jandarma Bölge Komutanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Munzur Üniversitesi, Tunceli Devlet Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı gibi kurumların kapılarını öğrencilere açtığını söyledi.

Öğrencilerle sohbet ederek kurum çalışmaları hakkında bilgi veren Ateş, kent Valisi ve Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel'in gönderdiği çeşitli hediyeleri öğrencilere verdi.

Öğrencilerin helikopter görme isteklerini kırmayan Ateş, öğrencileri askeri helikopter pistine gönderdi.

Öğrenciler burada helikoptere binerek pilotlardan bilgi aldı.

Helikopter önünde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, ardından Polisevine geçerek film izledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Doğu Ateş Tunceli Ovacık Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title