Haberler

Öğrencilere Sıcak Dokunuş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası, Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da eğitim gören bin ilk ve ortaokul öğrencisine giysi desteğinde bulundu.

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da okula giden bin öğrenciye kıyafet yardımı yaptı. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen bir programla yardımda bulunacakları ilçelerin Milli Eğitim Müdürleri ile buluştu. Programa, Saray İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Arslan, Çerkezköy Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Nair, Kapaklı Milli Eğitim Şube Müdürü Serdar Ümit Öncel, Saray İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Akkoç katıldı.

ÇTSO'nun öğrencilere yönelik yapacağı giyim yardımı için düzenlenen programda konuşan ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın, "Oda olarak sosyal sorumluluk çerçevesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere elimizden geldiğince yardımlarımız oluyor. Bugün ise bu yardımları milli eğitim müdürlerimizin kontrolü doğrultusunda yapmak istedik. Bu programla birlikte bundan sonraki çalışmalarda birlikte hareket etme imkanı oluşturmak istedik" dedi.

Programda konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ise, "Biz bu göreve seçilirken ilk dediğimiz şey eğitim. Bizim için en önemli şeyin eğitim olduğunu söyledik. Göreve geldikten sonra bütçenin çoğunu eğitime ayırdık. 2015 yılında çalışmalarımız biraz daha üyelerimize yönelik olacak. Ancak elimizden geldiğince okullarımızın eksiklerini gidermek için yine yanlarında olacağız. Bizim Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak koltuk sevdamız yoktur. Bizler arkamızda ne bırakabiliriz düşüncesinde olduk ve olmaya da devam edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın birlikte organize ettiği yardım kapsamında ilk ve ortaokulda okuyan ihtiyaç sahibi bin öğrenciye bot ve kaban yardımı yaptıklarını kaydeden Kozuva "Çerkezköy'de 26, Saray'da 22 ve Kapaklı'da 15 okulda bulunan toplam bin öğrencimizi Milli Eğitim Müdürlerimiz ile irtibata geçerek tespit ettik. Kış ayının gelmesi ile birlikte ihtiyaç sahibi çocuklarımızı bir nebze olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Kutular içinde hazırlanan bot ve kabanlar belirlenen öğrencilere verilmek üzere Milli Eğitim müdürlerine teslim edildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kozuva Çerkezköy Tekirdağ Kapaklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title