Haberler

Öğrenciden Bakan Selçuk'u sıkıştıran soru! "Yardımcılarım anlatmamı istemiyor ama" dedikten sonra öğrencilik dönemini anlattı

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk canlı yayınında öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Öğrencilerden biri Bakan Ziya Selçuk'a kendi öğrenciliğini sordu. Bakan da "Bu soruyu sormasan olmaz mı? Yardımcılarım, bu konuda konuşmamamı söyledi" dedikten sonra, öğrencilik dönemini anlattı. Selçuk, öğrencilik döneminde okulu ikinci planda tutmak gibi bir anlayışı olduğunu, bu nedenle arkadaşlarının kendisine "bir daha öğrenciliğini anlatma" dediğini aktardı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Habertürk ekranlarında yayınlanan Kübra Par'la Açık ve Net programında, okulların açılış tarihinden, LSG sonuçlarının açıklanma tarihine kadar önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, programa katılan öğrencilerin de sorularını yanıtladı.

ÖĞRENCİLİK DÖNEMİ SORULDU

Bakan'a soru yönelten 8. sınıf öğrencisi, "Ben Ziya öğretmene bizim yaşımızda iken nasıl bir öğrenci olduğunu sormak istiyorum. Nasıl ders çalıştığını ve daha iyi bir yerlere nasıl geleceğimizi sormak istiyorum" dedi.

"OKULU İKİNCİ DERECE DÜŞÜNMEK GİBİ BAKIŞIM VARDI"

Bakan Selçuk, yardımcılarının ve arkadaşlarının öğrencilik dönemiyle ilgili sitemde bulunduğunu belirterek, şunları anlattı:

"Bu soruyu sormasan olmaz mı, ben kendi öğrenciliğimi anlattığımda arkadaşlarım bana "bir daha anlatma" diyorlar. Ben biraz ders kitaplarını değil de başka kitapları severdim. Okulu ikinci derecede düşünmek gibi bir bakışım vardı. Yaşım ilerledikçe kitap okumada inanılmaz bir potansiyelim oluştu. Sonrasında daha disiplinli çalışma geldi. Ancak küçük yaşlarda o kadar disiplinli değildim. Çok zayıfım olurdu.

"YAŞAM DENEYİMİM ÇOK YÜKSEK"

Ancak benim deneyimim çok fazla idi. Pastanede, dolmuşta, şurada burada her yerde çalıştım. Yaşam deneyimim çok yüksek. Üniversite yıllarımda da taksi şoförlüğü yapıyordum. Ama benim asıl sevdiğim şey kitap okumaktı"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kübra Par Habertürk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (2)

Hakan :

Kendi başına düşünebilen birisinin bakan olması daha uygun bence.

24
6
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

çok zayıfın olmasına rağmen bakan olmuşsan işin içinde iş var derim sayın bakanım. bu arada açık sözlülüğünden ötürü de sizi tebrik ederim.

16
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title