Haberler

Oğluna aldığı tapuları karıştıran fenomen Murat Övüç, gelen eleştirilere sert çıktı: Aç köpekler

Güncelleme:

Instagram hesabından "Çeşme'den oğluma arsa aldım" diyen fenomen Murat Övüç'ün elindeki tapunun Küçükçekmece'deki bir arsaya ait olduğu ortaya çıktı. Kısa sürede paylaşımı kaldıran Övüç, gelen tepkilerin ardından "Aç köpekler" diyerek sitem etti.

Yaptığı yardım ve çıkışlarla sık sık gündeme gelen fenomen Murat Övüç, Instagram hesabından oğluna aldığı bir arsanın tapusunu paylaştı. Övüç'ün İzmir'den dediği arsanın tapusunu yakınlaştıran kişiler, tapunun Küçükçekmece'deki bir arsaya ait olduğunu gördü. Tapuları karıştıran fenomen paylaşımı kısa sürede kaldırdı. Gelen tepkilere tüm tapuları paylaşarak tepki gösteren fenomen, "Aç köpekler" diyerek sitem etti.

ÇEŞME'DE DEDİĞİ ARSA KIRAÇ'TA ÇIKTI

Son zamanlarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Murat Övüç, oğluna aldığı bir arsanın tapusuyla paylaşım yaptı. " Çeşme'de deniz kenarında oğluma arsa aldım" diyen Murat Övüç'ün elindeki tapuya dikkatli bakılınca arsanın aslında Esenyurt Kıraç'ta olduğu ortaya çıktı. Övüç, '144 metrekare hisseli' yazan bu arsanın gündeme gelmesi ve Çeşme'de olmadığının anlaşılmasından sonra videoyu kaldırdı.

"AÇ KÖPEKLER"

Sert mizahıyla tanınan Murat Övüç, kısa sürede gündem olunca bu sefer oğluna ait olan tüm tapuları paylaşarak "Aç köpekler neyin peşindesiniz. Tapular karışmış, çok olunca karışabiliyor" dedi.

Oğluna aldığı tapuları karıştıran fenomen, tepki çekince sert çıkıştı: Aç köpekler

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Küçükçekmece Murat Övüç Instagram Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (155)

ADAMMISIN:

Keşke paran olduğu kadar saygılı olmayı adam olmayıda becerebilseydin

307
16
yanıtYanıtla
Adini yazın:

Adam değil Anla...........

yanıt107
yanıt7
hak ediyorlar mı:

takip etmesinler bunun hakkında konuşmasınlar kardşim kim ki? bu

yanıt162
yanıt5
MAVİADAM:

''''TOPU'''' TÜFEĞİ KARIŞTIRIP BU MİLLETE SUNUYORSUNUZ YA HELAL OLSUN. . .

243
5
yanıtYanıtla
JÜPİTER:

HAYIR SEN TOK OLSAN NE OLMASAN NE? ŞU SURATIN HALİNE BAK.

151
6
yanıtYanıtla
MySans:

Kabahat bunda değilki, kabahat böyle meymenetsiz kişileri itibarlaştıranlarda......

104
4
yanıtYanıtla
E:

Ya bu kim neci neyin ünlüsü nerden buluyorlar bu paraları bazı salaklar bunları meşhur ediyor çok yazık ya çok

98
1
yanıtYanıtla
Musti:

Hakketen ben bu adamı ilk kez gördüm, neciki bu?? Erkek dansöz falanmı?? Bununda takipçileri varsa, Bravo yani

85
1
yanıtYanıtla
seniiinnnn!!!:

Oğlum BABA demek Duruşuyla konuşmasıyla bakışıyla BABAAAA, ''dır buna baba diyen veletin vay haline . . .

64
3
yanıtYanıtla
Birkul:

Çocuğun arsa yerine örnek alabileceği bir babaya ihtiyacı var bence

64
3
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title