Haberler

Oğlu nehre atlayan anneden kan donduran sözler: Bugün benim bayramım, öldüyse davul çalacağım

Güncelleme:

Adana'da, 34 yaşındaki oğlu nehre atlayan anne, "Bugün benim bayramım. Davul çalacağım, oğlum uyuşturucudan kurtuldu. Her gün 300 lira bulmaktan yorulmuştum" diyerek gözyaşı döktü.

Adana'da 15 yaşında uyuşturucu kullanmaya başlayan Fazıl S.(34), motosikleti ile geldiği köprüden nehre atladı. Fazıl S. suda kaybolurken, olay yerine gelen anne Aysel S.(61), "Bugün benim bayramım. Davul çalacağım, oğlum uyuşturucudan kurtuldu. Her gün 300 lira bulmaktan yorulmuştum" diyerek, gözyaşı döktü.

VATANDAŞLAR POLİSİ ARADI

Olay, Seyhan Nehri üzerinde bulunan Gençlik Köprüsü'nde meydana geldi. Sabah yürüyüşü yapan vatandaşlar, köprü üzerinde motosiklet ile kıyafetler olduğunu görüp, polisi aradı.

Olay yerine gelen polis ekipleri, motosikletin Fazıl S.'ye ait olduğunu tespit ederek, ailesine ulaştı. Hemen köprü üzerine gelen anne Aysel S. ile babası Ramazan S., oğullarının 15 yaşından itibaren uyuşturucu bağımlısı olduğunu belirterek, intihar etmiş olabileceğini söyledi. Bunun üzerine, bölgeye su altı ekipleri sevk edildi. Fazıl S.'yi arama çalışmaları sürüyor.

"BUGÜN BENİM BAYRAMIM, OĞLUM BU İLLETTEN KURTULDU"

Ekiplerin arama çalışmasını gözyaşı dökerek izleyen anne, "'Annesi kurtuldu' deyin. 15 yaşından beri oğlumla mücadale ediyorum. Götürmediğim, tedavi ettirmediğin yer kalmadı. Bu illetten kurtaramadım. Bugün benim bayramım, çünkü oğlum bu illetten kurtuldu. En son 'baba motor al' dedi. Motor alırsak, uyuşturucuyu bırakacağını söyledi. Bu motor onun sonu oldu. Oğlumun mezarının başına bu motoru getirip, koyacağım" dedi. 4 çocuk annesi Aysel S., "Her gün 300 lira bulmaktan kurtuldum. Kolay kolay rüya görmem. Dün oğlumu yeşillikler içinde gördüm. Her yerde polis vardı. Sabah bu olay yaşandı. İçime doğmuş" diye konuştu.

Oğlu nehre atlayan anneden kan donduran sözler: Bugün benim bayramım, öldüyse davul çalacağım

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gençlik Köprüsü Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (148)

ZALIM taksici:

ALLAHIM SEN KİMSEYE BÖYLE ACILAR YAŞATMA, EVLADI İLE SINAMA, DERMANSIZ DERT VERME. . AMİN

437
3
yanıtYanıtla
HATKO 67:

BİR ANNEYİ EVLADI İÇİN ÖLDÜĞÜNE SEVİNDİREN UYUŞTURUCUYU EKEN SATAN ARACI OLANLAR BU VEBALLE NASIL YAŞIYORSUNUZ VE NASIL ÖLECEKSİNİZ DÜŞÜNÜN

366
5
yanıtYanıtla
AHMET KAYA:

UYUŞTURUCU SATAN-EKEN-DİKEN HER NE SEBEPLE BU ZİNCİRDE BULUNANLAR İDAM EDİLMEDİKÇE BU İŞ BİTMEZ

yanıt224
yanıt5
makineci:

Almasın oda kaç yaşında adam. Sigarada öldürüyor hepiniz içiyorsunuz ama. Ne güzel alkolede zam gelince işlerimiz açıldı hem.

yanıt0
yanıt18
MERT:

MAKİNECİ: aslanım haberi nerenden okuyorsun bu adam bu illete 15 yaşında başlamış allah kimsenin başına vermesin.

yanıt3
yanıt2
Tokat:

Kadının canı nasıl yanmış belli Allah çocuklarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın

326
4
yanıtYanıtla
Mithat:

Amin

yanıt115
yanıt3
Ben:

Bir anneyi evladının ölümüne sevindirecek kadar pis bir illet şu uyuşturucu belası.Allah gençlerimizi korusun kötü insanların şerrinden..

105
2
yanıtYanıtla
Sibel Antalya:

o uyuşturucu satanların ciğerleri dağlasın. Kanunlar yetersiz. katil hepsi. Adam öldürmekten cezalandırılıp, yemek bile verilmemeli. Lanet olsun. Allahım bir anne bunu söyleyebiliyor. Canı nasıl yanıyordur.

95
1
yanıtYanıtla
X-RAY:

UYUŞTURUCU SATANLARIN BÜTÜN MAL VARLIĞI EL KONULSUN , ÖMÜR BOYU MADEN OCAKLARINDA ÇALIŞTIRILSINLAR. KAÇ OCAĞI SÖNDÜRDÜLER KİM BİLİR , LÜKS YAŞAMAK İÇİN ,

89
1
yanıtYanıtla
Tüm 148 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title