Haberler

Of Belediyesi 12 Personelini Uğurladı

Trabzon'un Of ilçe Belediye Başkanı Murat Saral, belediyede görev yaparken emekliye ayrılan 12 personel için veda gecesi düzenledi.

Trabzon'un Of ilçe Belediye Başkanı Murat Saral, belediyede görev yaparken emekliye ayrılan 12 personel için veda gecesi düzenledi.

Of Belediyesi çalışanlarından Celaleddin Seymen, Recep Yalçın, Sıtkı Doğan, İsmet Bektaş, Numan Akyüz, Kemalettin Kar, Bahattin Kaya, Helim Aydın, Mustafa Kar, Şeref Saral, Muzaffer Aydın ve Kamil Koçbıyık'ın emekliye ayrılmaları nedeniyle bir veda gecesi düzenlendi. Veda gecesine Başkan Saral'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Tahir Hacıahmetoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri ve Belediye çalışanları katıldı.

Yemekte konuşan Başkan Saral, "Of'umuza hizmet eden, yıllarca Of için emek veren çok değerli dostlarımızı uğurlamak için buradayız. Belediyemize yıllarını adayan, farklı birimlerde görev yapan siz değerli dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Emeklilik hayatınızda sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum" diye konuştu.

Konuşmasının ardından emekliye ayrılan 12 personele de ayrı ayrı plaket sunan başkan Saral, hizmetleri nedeniyle kendilerine teşekkür etti. - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bahattin Kaya Recep Yalçın Mustafa Kar Trabzon Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title