Haberler

Ödemiş Belediyesi 5 yeni Halı Saha Yapıyor

Güncelleme:

Ödemiş Belediyesi yeni yapacak olduğu 5 yeni halı saha için çalışmalara başladı. Yolüstü ve Seyrekli mahallelerinde vatandaşlarla yer konusunda görüşmeler yapıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem hizmet alanı büyüyen ilçede, kırsal bölgelerdeki mahallelerin ortak kullanacağı halı sahalar projelerini uyguluyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteği ile bu güne kadar 9 halı saha yapılan ilçede, yeni yapılacak 5 halı saha için çalışmalara başlandı.

Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri ve ilgili daire müdürleri, Yolüstü ve Seyrekli Mahallesinde vatandaşlarla görüştü. Başkan Mahmut Badem; "İnsanımızı yaşadığı yerde mutlu olması, merkezde olan hizmetlerden merkeze uzak olan mahallelerde yaşayanların da faydalanması amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ortak kullanımlı halı saha projemizde bu çalışmalarımızdan biri. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteği ile bugüne yaptığımız halı sahalara yenilerini ekliyoruz. Vatandaşlarımızla ve muhtarlarımızla görüşmeler yapıyor, ortak alan bulmaya çalışıyoruz" dedi.

Yeni yapılacak halı sahalar Yeniceköy, Seyrekli, Birgi, Yolüstü ve Kayaköy-Yusufdere de olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Badem Yolüstü Ödemiş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title