Haberler

'O Şarkı Bu Pelin'e Yazılmadı!'

Nil Karaibrahimgil ve Pelin Batu, Yanlış Anlaşılma Kurbanı! İkili Yıllardır Süren 'Pelin'e' Şarkısıyla İlgili Polemiklere Biraraya Gelerek Cevap Verdiler.

NİL KARAİBRAHİMGİL VE PELİN BATU, YANLIŞ ANLAŞILMA KURBANI! İKİLİ YILLARDIR SÜREN 'PELİN'E' ŞARKISIYLA İLGİLİ POLEMİKLERE BİRARAYA GELEREK CEVAP VERDİLER.

Nil Karaibrahimgil, Pelin'e şarkısını, Pelin Batu'ya yazdığıyla ilgili spekülasyonların yanlış olduğunu söyledi.

İkisi de Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olan Karaibrahimgil ve Batu, yanlışlığın buradan kaynaklandığını ancak farklı bölümlerde okuduklarını belirttiler.

Batu, programa konuk ettiği Karaibrahimgil'e 'Senin yüzünden dert çekiyorum' diyerek kendisine benzetildiğini anlattı ve Pelin'e şarkısı ile ilgili polemikleri gündeme getirdi.

Batu, sokakta kendisini Nil Karaibrahimgil sandıklarını söyleyerek, 'Bir keresinde neredeyse ikna etmek durumunda kaldım. Kapalıçarşı'da bir adam 15 dakika boyunca çok güzel şeyler söyledi. Sonra 'Son klibinizi anlamadım' dedim. Ben o değilim deyince bana inanmadı 'Hadi hadi' dedi' diyerek bu tür olayları bir çok kez yaşadığını vurguladı.

Bu sözleri gülerek dinleyen Nil Karaibrahimgil de 'Bizi benzetiyorlar evet. Ne alakası var demem çok saçma gelmiyor. Çünkü benziyoruz' diye konuştu ve Pelin'e şarkısının aslını şöyle anlattı:

'Ben Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler'de okurken bizim sınıfta Pelin diye bir kız vardı. Mor makyaj yapardı sabah sabah. Kızıl saçlı bir kızdı. 'Mor bana gitmez Pelin'e gider' diye tamamen gözündeki fardan bahsediyorum. Bir sabah kalkıp bir kadın bunu gözüne nasıl çeker diyordum.'

Pelin Batu ise internette yaptığı bir araştırmada, bu konuyla ilgili spekülasyonlar arasındaki en ilgincini şöyle aktardı:

'Ne teoriler var? Millet uçmuş vaziyette. Hikaye şu; Mor Harun'u (Harun Tekin) sembolize ediyormuş. İkimiz de Harun'dan hoşlanıyormuşuz. Harun beni seçmiş. Sen de buna üzülüp de bu şarkıyı yazmışsın. Böyle bir şey düşünebiliyor musun? Komple teorileri! Çok fantastik. Bu burada açıklığa kavuşsun istiyorum artık hakikaten.'

televizyongazetesi

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title