Haberler

O Hayat Benim 109. Bölümde Neler Olacak? O Hayat Benim 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Güncelleme:

O Hayat Benim, 109. bölüm fragmanı yayınlandı mı? O Hayat Benim 109. bölümünde neler olacak? O Hayat Benim 108. bölümünde neler oldu? İşte tüm detaylar...

FOX TV ekranlarında yayınlanan başrollerini Keremcem, Ezgi Asaroğlu, Ceren Moray ve Oya Başar'ın oynadığı O Hayat Benim dün akşam 108. bölümüyle izleyicileriyle buluştu. O Hayat Benim'in 109. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Reyting sıralamasında da 10. sıraya giren O Hayat Benim'in 109. bölümü izleyicilerini üzdü. Efsun, Nuran'ı teslim etmek isterken Bahar'a gelecek olan saldırıyı fark eder ve kendisini feda eder. Aldğı bıçak darbeleriyle yere yığılan Efsun kurtulacak mı merak konusu. Nuran'ı koruyucu aileye bırakmak istemeyen Bahar ve Ateş canları pahasına her şeyi göze alır. Küçük kızı kurtarma amacı araları son zamanlarda kötü olan ikiliyi yeniden bir araya getirir. Öte yandan koruyucu aile de Nuran'a çok bağlanmıştır, ailenin amacı küçük kızı evlerine götürmektir. Küçük Nuran'ın koruyucu aileye engel olmak için yapabileceği tek şey onları bunaltmaktır. O Hayat Benim yeni bölümünde Kısmetsizler Mahallesinde de yeni koalisyon söz konusudur. Ortak olan Zühal ve Seçil'in amacı Ganimet'in evini ele geçirmektir. Bütün köprüleri yakan Cemre ise hainliklerinin ortaya çıkması üzerine soluğu yeniden Kenan'ın yanında alır.


O HAYAT BENİM HİKAYE VE KÜNYESİ

O Hayat Benim'de küllerinden doğan aşklara ve hayata yenilmeden tutunma mücadelelerine hep birlikte tanık oluyoruz. Sırlar bir bir ortaya çıkmaya başlamıştır, artık işler kimsenin umduğu gibi gitmeyecek, herkesi şaşırtacak büyük gelişmeler yaşanacaktır. Bahar, Ateş ve Efsun için yepyeni bir dönem başlamıştır. O Hayat Benim'in gizemli dünyasına sizi de bekliyoruz.

Yapımcı Firma: Pastel Film
Yönetmen: Sadullah Şentürk
Yapımcı: Yaşar İrvül, Efe İrvül
Senaryo Süpervizörü: Esin Gök
Senarist: Can Sinan- Ali Ercivan- Serdar Soydan

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Ezgi Asaroğlu Ceren Moray Oya Başar Keremcem Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title