Haberler

Nusret, Kapalıçarşı'daki Yeni Şubesini Halay Çekerek Kutladı

Güncelleme:

Sosyal medya paylaşımlarıyla ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret Gökçe, yeni şubesinin açılışında çalışanlarıyla halay çekti.

Tuzlama hareketi ile tüm dünyada tanınan sosyete kasabı Nusret, Kapalıçarşı'da yeni açtığı şubeyi çalışanlarıyla halay çekerek kutladı.

YETENEĞİYLE YİNE BÜYÜLEDİ

Sosyal medyayı aktif kullanan ve çektiği her video milyonlarca kişi tarafından izlenen Nusret Gökçe, yine adından söz ettirmeyi başardı. Kapalıçarşı'da yeni açtığı şubeyi halay çekerek kutlayan Nusret, yeteneğiyle herkesi büyüledi.

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret, geçtiğimiz günlerde gençlik yıllarına ait bir fotoğrafı paylaşmış ve çok sayıda beğeni almıştı.

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

Nusret Gökçe, 1983 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. Ailesinin maddi sebepleri nedeniyle Darıca Faik Şahenk Ortaokulu'nu 6. sınıfta bırakmak zorunda kaldı. Bostancı'daki kasaplar çarşısında yoğun bir şekilde çalışarak kasaplık mesleğini öğrendi.

Yoğunluktan bazı günlerde 18 saat çalışmak zorunda kalan Nusret Gökçe, 2009'da Arjantin'e giderek dünya mutfağında neler olduğunu gözlemledi.

Üç ay boyunca çiftliklerde kaldı, restoranlarda ve kasaplarda gezerek dünyada kasaplığın nasıl olduğunu inceledi. Ardından 2010 yılında Amerika Birleşik Devletleri'ne gitti. Burada da sadece işinde profesyonelliği öğrenmek için New York'un dört ünlü restoranında ücretsiz olarak çalıştı ve ABD'de yaptığı bir menü ünlü gazete New York Times'da yayınlandı.

Türkiye'ye döndüğünde kendi yerini açmayı hedefleyen Nusret Gökçe, kendi et restoranını açtı ve iş hayatına ilk adımını attı. Gökçe, fenomenliğiyle beraber zaman içerisinde işlerini büyüttü. Ortadoğu'dan sonra Avrupa'da da mekanlar açtı ve son durağı da ABD oldu. 2 yıl önce Instagram'da 300 bin takipçisi bulunan Nusret'in şu an 12 milyon takipçisi var.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türkiye Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (62)

Hakan E.:

Keşke Ferit ŞAHENK ortak olmasa da hep kendi kzansa diycem ama onun sayesinde meşhur oldu napsın :( yine de helal olsun adama. Dünyayaa sevdirdi kendini. . . . Allah yolunu açık etsin

91
1
yanıtYanıtla
Takota:

Çok biliyon Nusret Mithat Erdem sayesinde meşhur oldu Ferit şahenk daha sonra mitkodan yani Mithat Erdem’den hisselerini aldı

yanıt1
yanıt0
Adınızı Yazın:

şatafat lüks ve israf . . gelişmemiş toplumların vazgeçilmez rezillikleri .

80
1
yanıtYanıtla
sanane:

yakışır kardeşime

31
0
yanıtYanıtla
HASAN:

Façan yansın karşim

0
23
yanıtYanıtla
Gurur duyun:

Herseye deger cok önemli bir basari hikayesi cok gurur duymaniz gerekir bi ise yaramamis insanlar sadece elestirin bizde cok var

13
1
yanıtYanıtla
YASİN UZUN:

İLK OLMAK ZORDUR HELAL OLSUN

12
1
yanıtYanıtla
heso:

Başkasının adına sevinmek , onun başarısıyla gurur duymak mutlu olmak ne güzel şey . . Bide üstüne Türk ise :) Sende yapabilirsin . . bir anlığına içindeki kin, nefret, kıskançlığı bi kenera atıp 1 dakikalığına onun adına sevin. . bir şey kaybetmezsin

11
0
yanıtYanıtla
ABDULMUTTALİP SERDENGEÇTİ:

Ülkeye bir marka değeri kazandıran, katma değer ve istihdam sağlayan adam gibi adamdır Nusret. Çalışmış, çabalamış, heketmiştir. Başarılarının devamını dilerim.

11
0
yanıtYanıtla
Faruk Mobil-IOS:

Batması yakındır

0
11
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title