Haberler

Nusret'in mekanının önündeki kuyrukla ilgili bomba iddia: Kişi başı 3 bin lira ödeniyor

Güncelleme:

Meşhur tuz serpme hareketiyle dünyaca ünlü şöhrete kavuşan Nusret Gökçe'nin mekanlarından birinin önünde oluşan kuyrukla ilgili tartışma yaratacak bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; o kuyruğa giren kişiler figüran ve hepsine ücret ödeniyor.

Sıradan bir kasapken meşhur tuz serpme hareketi ve ilginç şovlarıyla yıldızı parlayan Nusret Gökçe'nin namı ülke sınırlarını aştı. Takipçi sayısıyla dünya starları ile yarışır hale gelen Nusret'in mekanlarından birinin önünde çekilen fotoğraf sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girmişti. Bahsi geçen o fotoğrafta mekanın önünde vatandaşların kuyruğa girdiği ve içeriye girmek için sıra beklediği görünüyordu.

"FİGÜRANLAR BEKLİYORMUŞ"

Fotoğraf karesiyle ilgili bugünkü köşesinde bir yazı kaleme alan Hürriyet magazin yazarı Orkun Ün, Nusret'in restoranlarının önündeki kuyrukta bekleyenlerin figüran olduğunu öne sürdü. Nusret'in dükkanları önünde oluşan kalabalıklara bir anlam veremediğini ve konuyu araştırdığını belirten Ün, "Yağmur çamur dinlemeyen yüzlerce kişi, kapıda içeriye girmek için sıra bekliyor, bu nasıl olur diyordum... İçeride bedava dağıtılan bir şey de yok üstelik diye hayret ediyordum... İddialara göre (aslında bu iddiaları yazıyı yazmadan önce sağlam kanıtlara dayandırdım) Nusret'in, Etiler ve Nişantaşı'ndaki şubelerinde kapılarda figüranlar bekliyormuş" ifadesini kullandı.

"O TALEBİ KARŞILAYACAK OTOPARK ALANI YOK"

Yazısına "Siz kişi başı 1500 TL vereceğiniz bir yere girmek için sıra bekler misiniz?" şeklinde bir soruyla devam eden Ün, şu satırlara yer verdi: "Ben ödeyeceğiniz en düşük (!) ücreti yazdım. Kişi başı 3 bin lira ödeyeceğinizi varsayalım. Toplu taşıma ile gitmezsiniz diye tahmin ediyorum restorana. E o kalabalığın her biri arabasıyla gelse, Etiler'de de Nişantaşı'nda da o talebi karşılayacak bir vale sistemi, hadi valeyi geçtim otopark alanı yok."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nusret Gökçe Nişantaşı Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (244)

Bu kafayla bu ülkeyi batıracaksınız.:

Bu kıskançlık hacet nedir? Bırakın adam ülkeyi temsil ediyor az kendi vatandaşınızı destekleyin.

68
19
yanıtYanıtla
yani:

Sizin kafanızdaki kişilerin temsilcisi ancak KASAP olabilir. ))

yanıt6
yanıt1
Hıncını geleceğe saklayan adam:

Bir şey mi üretiyor bir icat mı yaptı.Tüccardan ülke temsilcisi olmaz.Ha helal olsun uyanık adam yoksulluğu yendi döndü köşeyi.Yalan yok ticaret yapma imkanım.olsa ben de üretim müretim falan takmazdım.Al sat al sat keyfine bak.Burası Türkiye.Aklını fazla yoran değil uyanık olanın küpünü doldurduğu ülke.

yanıt1
yanıt1
1:

HELAL NUSRET REİS . KİŞİ BAŞINA 3 BİN TL ÖDENSE ÜLKEDE FAKİR KALMAZ . ÇOK SEVDİM BU UYGULAMAYI .

47
4
yanıtYanıtla
Cannn:

Sürekli algı yapmaya çalışan sol kesimin yine sol gazetesine kim inanır ki

15
27
yanıtYanıtla
A haber:

Aferin sen bize inan....

yanıt5
yanıt1
TROLL MİKEN:

Algıda sizin elinize kimse su dökemez algıda tarih yazdınız senin yazın bile ALGININ KRALI

yanıt3
yanıt0
Tuncay:

Eti bile siyasete alet eden insanlar vardı bu ülkede diyeceğiz inşallah bir gün

yanıt0
yanıt0
burak:

nusret bebekte hamburger menu 75 tl dışarda birçok mekandan daha ucuz fiyatı, bu magazinci arkadaş arada dışarı çıkıp yemek yese keşke

17
23
yanıtYanıtla
Etiler:

Sende sıkıntı yok galiba. Hergün yiyebilirsin 75 TL’ye. Akrabalık varmı Nusretle?

yanıt4
yanıt1
Tüm 244 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title