Haberler

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe, Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

Güncelleme:

Yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan sosyete kasabı Nusret Gökçe, ilginç hareketiyle profesyonel sporculara taş çıkarttı. Gökçe'nin bir takipçisi paylaşıma, "Ünlü olunca ne yapacağını şaşırdı." yorumunu yaptı.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyete kasabı Nusret Gökçe, spor yaptığı anları takipçileriyle paylaştı. Gökçe, ilginç spor hareketiyle profesyonel sporculara taş çıkarttı.

Nusret Gökçe Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Nusret Gökçe, Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaştığı videodaki ilginç hareketiyle takipçilerinin ağzını açık bıraktı. Ellerini kullanmadan ters köprü hareketini yapan Nusret Gökçe'nin ne yaptığı takipçileri tarafından anlaşılamadı.

Nusret Gökçe Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

"NE YAPACAĞINI ŞAŞIRDI"

Gökçe'nin paylaşımını kendi sosyal medya hesabından paylaşan bir takipçisi, "Nusret ünlü olunca ne yapacağını şaşırdı." yorumunu yaptı. Başka bir takipçisi ise, "Anlaşılan Nusret'in canı çok sıkılıyor." yorumunu yaptı.

Nusret Gökçe Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

Sosyete Kasabı Nusret Gökçe Spor Hareketiyle Ağızları Açık Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

NusrEt Steakhouse Sosyal Medya Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (57)

vahdettin:

yaptığı bi ahlaksızlık yok, allah yürü ya kulum demiş, külliye yaptırmış köyüne, bırakın hayatını yaşasın.

17
4
yanıtYanıtla
Misafir:

Gözünden gözlüğünü cebinden paranı çıkardığın zaman, bizim arka sokaktaki ciğerci ibo’yla aynı işi yapan biri olacaksın. Üstelik ciğerci ibo fakir doyurmayı bildiği için bi tık senin üstünde kalmış olacak. Ah insanlık, ah sınıf farkı, Ah canına yandığım memleketim ne ara bu kadar kendimizi unuttuk. İnsanlar neredeyse masalarına lüks araba anahtarları, telefonlar yerine Nusrette yedikleri yemek fişini koyacaklar sırf lüks yaşıyorum imajını sergilemek için. Daha ne denir bilmiyorum :(

13
1
yanıtYanıtla
İzmirli:

Adam Aslan gibi ülkemizi tanıtıyor. Tebrik edeceğinize yeriyorsunuz birde, kendinize gelin ...

10
4
yanıtYanıtla
Serap:

Nusret bu günler iyi günün şimdilik haline şükret. Reina yı hatırlatırım. Bir kere fakir fukara için bir yardımda bulun. Özellikle dini bayramlar öncesi. Senin arpan biraz fazla. Aklını başına al arkadaş yalnız değilsin hepimiz izliyoruz seni.

5
5
yanıtYanıtla
Aktan:

Soradan görme olunca insan şaşırıyor tabiki

8
2
yanıtYanıtla
Ak:

Ne kıskanç milletiz Ben kendi şahsıma tebrik ederim herkese örnek olsun bravo bravo bravo

8
2
yanıtYanıtla
Huriye Nine:

Afferin Oglum Nusrete:))Ülkemizi En İyi O Temsil Ediyor:))

6
3
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

daha çook nusretler yetiştirmemiz lazım:)))

7
2
yanıtYanıtla
Ttt:

Adama taş atacağınıza sizde bir şeylrr üretin marka olun,boş boş yorum yapmyın

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Adami bu kadar medyatik yaparsaniz yakinda etekde giyer bildiginiz kasap

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title