Haberler

Nusret Gökçe, Memleketine Külliyeden Sonra Şimdi de Okul Yaptırıyor

Güncelleme:

Tuzlama hareketiyle fenomen olan sosyete kasabı Nusret Gökçe, doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Köyü'ne külliyeden sonra şimdi de okul yaptırıyor.

Sosyal medyadan paylaştığı videolarla ünü Türkiye sınırlarını aşan işletmeci Nusret Gökçe memleketi için bir kez daha harekete geçti.

NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTMUYOR

Tuzlama hareketiyle fenomen olan ve son olarak efsane futbolcu Maradona ile bir araya gelen, Nusret nereden geldiğini unutmuyor. Geçtiğimiz aylarda, doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Köyü'nde külliye yaptıran Nusret, kolları yeniden sıvadı.

Nusret Gökçe, Memleketine Külliyeden Sonra Şimdi de Okul Yaptırıyor

YAPTIRACAĞI OKULA BABASININ ADINI VERECEK

Maddi imkansızlıklardan dolayı ortaokulda eğitim hayatını bırakmak zorunda kaldığını söyleyen Nusret'in, okul yaptırmak için memleketinden arsa baktığı konuşuluyor. Ünlü işletmecinin, okula anne ve babasının adını vereceği ifade ediliyor.

ORTAOKULU TERK ETMEK ZORUNDA KALMIŞTI

Nusret okulu bırakmasıyla ilgili şunları söylemişti: "Maden işçisinin 5 çocuğundan biriyim... Daha 2 yaşındayken Erzurum'dan Darıca'ya taşındık ailece. İşi sebebiyle ancak 4-5 haftada bir gün görebildim babamı. Sadece en küçük kardeşim lise mezunu, onun dışında hiçbirimiz okuyamadık maddi sebeplerden dolayı. Ortaokulu altınca sınıfta terk etmek zorunda kaldım." (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şenkaya Erzurum Paşalı Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (45)

et mühendisi:

o kadar biliyorsa dar gelirli ailelerede bir restorant açsında millet et nedir tadına baksın. el kadar ete 300 lira isteyeceksin sonrada artislik yapacaksın. millet ete dürbünle bakıyo. . . .

11
32
yanıtYanıtla
HACI ABUZERİN OĞLU ABUZER:

MEMELKETİNE HAYIR YAPTIĞI İÇİN VE ZENGİNLERE 60 LİRALIK ETİ 1500 TL YE SATTIĞI İÇİNDE TEBRİK ETMEK LAZIM. . . GERİSİ BOŞ VE HİKAYE AKILLI ADAMLARI SEVERİM. . TOSUNU DA. . O DA ÇİFTLİĞİNDEKİ İNEKLER SAYESİNDE DUBAİDE DÜNYANIN EN LÜKS OTELİNDE KEYİF SÜRMÜŞ. . DEDİMYA AKILLI ADAMI SEVERİM. .

40
0
yanıtYanıtla
misafir:

akıllı adamı sevene kadar kendin olsana akıllı

yanıt3
yanıt9
gurbetci:

Hele sukur iyi birsey yapti beyaa! Cami yerine, boyle okul, saglik ocagi gibi yerler acin!!

11
12
yanıtYanıtla
kutsi:

camide lazım. . . millet diznsiz kitapsız manyak olmasını azaltır. . . okulda olsun sağlık ocağıda. . . gerisi lazım değil. . helal olsun adama. . .

yanıt2
yanıt0
MİLLİYETÇİ:

HELAL OLSUN SANA, DOĞDUĞU BÜYÜDÜĞÜ ŞEHRİNE VEFA DUYGUSUNU GÖSTERİYOR. İNŞALLAH DAHA ÇOK KAZANIRSIN NUSRET KARDEŞ.

21
0
yanıtYanıtla
BANU:

aferin lan nusret sana veresim geldi bak şimdi

8
11
yanıtYanıtla
DadaŞ:

Ne veriyon Banu?

yanıt0
yanıt0
ARSLAN:

:))))))))))))))) :))))))))))))))))))))))) MANYAKKK

yanıt0
yanıt0
emre:

buna yatırım denmez hayır yapıyor denir

18
1
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title